Киян попередили про ускладнення руху в місті

У поліції звернулися до містян

У патрульній поліції Києва повідомили про ускладнення руху через ДТП, повідомляє портал "Коментарі".

“До уваги учасників дорожнього руху. У зв'язку з ДТП на проспекті Миколи Бажана, ускладнений рух транспорту від станції метро "Вирлиця" у напрямку Харківської площі. Врахуйте цю інформацію під час планування маршруту своєї поїздки!”, - звернулися до містян у поліції. 

Нагадаємо, що аварійна ситуація сталася напередодні на вулиці Генерала Наумова. Там частково був ускладнений рух транспорту - провалилося дорожнє покриття.

pictureТакож у поліції повідомили, що у столицю повертаються мобільні поліцейські патрулі.  “Відсьогодні наші коники вийшли на своє патрулювання після зимового перепочинку Також незабаром на вулиці Києва повернуться мото- та велопатрулі. Бути поряд — аби першими прибути на допомогу”, - йдеться у повідомленні поліції.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що поліція Київщини розслідує обставини смертельної ДТП на Обухівщині. У поліції повідомили, що у результаті аварії двоє людей загинули та ще трьох потерпілих доставили до лікарні. Аварія сталася 1 травня на автодорозі між селом Плюти та містом Українка Обухівського району.

“Попередньо встановлено, що відбулося зіткнення між автомобілями Renault Duster з трьома пасажирами та Volkswagen Golf. В результаті аварії два пасажири Renault Duster загинули, третій в тяжкому стані”, - йдеться у повідомленні поліції.  Також внаслідок аварії у лікарні опинилася кермувальниця Volkswagen Golf.

Поліцейські затримали водія одного з автомобілів. Детальніше про аварію в Харківській області читайте за посиланням.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися