Аdidas Originals та KSENIASCHNAIDER презентували нову спільну колекцію

Аdidas Originals та KSENIASCHNAIDER презентували нову спільну колекцію -

Аdidas Originals та KSENIASCHNAIDER презентували нову спільну колекцію - фото

Події
03 травня 13:48

Аdidas Originals та український креативний дует Ксенії та Антона Шнайдер представляють другу спільну колекцію, де продовжують втілення ідеї "дизайн без дизайну" на культових силуетах adidas.

Обличчями кампанії в Україні стали Jerry Heil - українська cпівачка, хітмейкерка, авторка пісень, співзасновниця лейблу "Nova Music", та Дарія Білодід - чемпіонка світу та Європи з дзюдо.

Аdidas Originals та KSENIASCHNAIDER презентували нову спільну колекцію фото 1Аdidas Originals та KSENIASCHNAIDER презентували нову спільну колекцію фото 1

- Ця колаборація - це можливість поєднати власну естетику та відчуття спільно зі світовим брендом, щоб створити щось нове та особливе, - ділиться Ксенія Шнайдер.

Минулого року в першій спільній колекції були представлені кросівки Superstar з українським написом "Суперзірка" у білому та м'ятному кольорах. Цього року до нової колекції увійшла оновлена "Суперзірка" у чорному кольорі з контрастними зовнішніми швами.

Аdidas Originals та KSENIASCHNAIDER презентували нову спільну колекцію фото 2 1Аdidas Originals та KSENIASCHNAIDER презентували нову спільну колекцію фото 2

Цього разу бренди розширили асортимент, додавши до деніму в'язаний кардиган, сукні, футболку з принтом коробки в розгорнутому вигляді та футбольну джерсі. Особливої уваги заслуговує сукня, створена у синьо-жовтих кольорах.

Аdidas Originals та KSENIASCHNAIDER презентували нову спільну колекцію фото 3 2Аdidas Originals та KSENIASCHNAIDER презентували нову спільну колекцію фото 3

Кожна річ з нової колекції має зелений цінник, який ховається у несподіваних місцях. Маленька неонова наклейка кидає виклик модним нормам, цінностям одягу та здебільшого грається з людьми, які намагаються її зняти.

- Пам'ятаю, як ретельно команда дизайнерів adidas та Антон обирали місце для кожної наліпки на одязі та взутті, щоб вони виглядали максимально "випадково", – згадує Ксенія Шнайдер.

Також легендарні кросівки Samba отримали нове життя у фірмовому виконанні від KSENIASCHNAIDER. Вони виготовлені з в'язаного трикотажу, нагадуючи культовий Patchwork Cardigan від українського бренду.

Аdidas Originals та KSENIASCHNAIDER презентували нову спільну колекцію фото 4 3Аdidas Originals та KSENIASCHNAIDER презентували нову спільну колекцію фото 4

- Я давно відмовилася від використання виробів зі шкіри, тому враження від зйомки були особливо приємними через особисті переконання та цінності. Круто творити з людьми, що рухають світ моди в напрямку апсайклінгу!, - ділиться враженнями Jerry Heil.

Дарія Білодід вже вдруге стала обличчям колаборації adidas Originals та KSENIASCHNAIDER. Чемпіонка світу зазначає, ця співпраця не лише про моду та стиль, але і про спільне втілення ідей та цінностей через одяг:

Аdidas Originals та KSENIASCHNAIDER презентували нову спільну колекцію фото 5 4Аdidas Originals та KSENIASCHNAIDER презентували нову спільну колекцію фото 5

- Відчуваю себе частиною чогось більшого, ніж просто зйомки. Я отримала незабутні враження від роботи з такою талановитою та креативною командою, - розповідає Дарія.

Нова колекція adidas Originals x KSENIASCHNAIDER буде доступна з 2 травня на adidas.ua та у вибраних магазинах бренду.

Про KSENIASCHNAIDER

KSENAISCHNAIDER - незалежний sustainable бренд, заснований Ксенією та Антоном Шнайдерами у Києві у 2011 році. Головними особливостями бренду є sustainable, перероблений денім, patchwork та концептуальний дизайн. У кожній новій колекції бренд кидає виклик усталеним нормам, щоб сміливо проектувати нове бачення майбутнього.

Світове визнання бренд отримав у 2016 році завдяки demi-denims - унікальному силуету джинсів, що поєднує форму кюлотів та скінні. У джинсах бренду виходили світові зірки, такі як Белла Хадід, Селін Діон та інші, а у 2017 році платформа LYST назвала demi-denims одним з найбільших світових трендів. Наразі модель demi-denims, а також asymmetrical jeans є найпопулярнішими моделями з denim лінійки бренду.

Про adidas Originals

Натхненний багатою спортивною спадщиною adidas - один з провідних світових спортивних брендів, глобальний дизайнер та розробник спортивного взуття та одягу - adidas Originals - це бренд стилю життя, заснований у 2001 році. Маючи в своїй основі архів adidas, adidas Originals продовжує розвивати спадщину бренду завдяки своїй прихильності до інновацій та здатності фільтрувати творчість і сміливість, які проявляються на кортах і спортивних аренах, через призму сучасної молодіжної культури. Відзначений знаковим логотипом "Трилисник", який вперше був використаний у 1972 році, і підтримуваний тими, хто продовжує формувати та визначати креативну культуру, adidas Originals продовжує лідирувати як новаторський бренд спортивного одягу для вулиці.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах