Головна Новини Суспільство Війна з Росією РФ під час саміту миру може піти у наступ. Хто під загрозою
commentss НОВИНИ Всі новини

РФ під час саміту миру може піти у наступ. Хто під загрозою

Росія не хоче жодного миру, про це свідчить її поведінка на фронті, зазначає військовий оглядач Олександр Коваленко. Більше того, за його словами, на час саміту прийде пік наступальної кампанії на Часів Яр

3 травня 2024, 14:03
Поділіться публікацією:

Україна у Швейцарії на саміті миру представлятиме "формулу миру" президента Володимира Зеленського, яка передбачає відновлення цілісності країни у межах 1991 року. Але правда в тому, говорить Олександр Коваленко, що Росія добровільно не віддасть захоплені території і мир їй взагалі не потрібен. Як наголосив експерт, про це свідчать дії загарбників на фронті.

РФ під час саміту миру може піти у наступ. Хто під загрозою

Саміт миру

Більше того, каже Коваленко, саме 15-16 червня слід очікувати пік наступальної кампанії загарбників на Часів Як. А після інавгурації російського диктатора Володимира Путіна з великою ймовірністю очікується проведення мобілізації в РФ.

"І це говорить про те, що Росія не має наміру ні про що домовлятися, тим більше на тих умовах, які висуває Україна",
— заявив Коваленко.

Водночас, він вважає, що саміт миру вигідний Україні в контексті геополітики. Київ хоче сформувати альянс із країн, які підтримуватимуть саме формулу миру президента Володимира Зеленського. Тобто головна мета домогтися, щоб за будь-яких обговорень миру з РФ повернення українських територій стало константою.

При цьому Коваленко зазначає, що не варто чекати на якісь швидкі результати у питанні припинення війни в Україні відразу ж після завершення саміту у Швейцарії. За його словами, йдеться про досить довгостроковий процес, який формуватиме умови для капітуляції Росії.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що насправді Росія боїться проведення саміту миру, тож хоче його зірвати. Однією з причин такого страху є побоювання, що на цій зустрічі буде зруйновано всі міфи, які створила та успішно просувала Росія про війну в Україні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

3 травня 2024, 13:09

Так, а хто сумнівався? Це тільки під дією порошку можна знов та знов наполягати на тому ж самому. По факту ніщо пропонує формулу капітуляції тому, хто в кілька разів не просто сильний, а більш здібний та здатний. Це цирк в якому візьмуть участь багато інших обдурених президентів.


Новини