Головна Новини Світ США Путін має один великий страх. На Заході намагалися заспокоїти диктатора
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін має один великий страх. На Заході намагалися заспокоїти диктатора

За інформацією директора Національної розвідки США Евріл Гейнс, диктатор Володимир Путін параноїдально боїться, що Захід, нібито, обмежить владу в РФ, повідомляє Голос Америки. Втім, він сам пришвидшив події, яких намагається уникнути

3 травня 2024, 14:28
Поділіться публікацією:

Російський диктатор Володимир Путін має величезний, параноїдальний страх, який полягає в тому, що країни Заходу, буцімто, хочуть обмежити владу в РФ, заявила Евріл Гейнс. За її словами, диктатор і далі продовжує вважати, що його країна знаходиться під загрозою, хоча НАТО зробило все для того, щоб переконати його у зворотному.

Путін має один великий страх. На Заході намагалися заспокоїти диктатора

Володимир Путін

При цьому Гейнс підкреслила, що саме Путін зробив все для того, щоб Альянс почав своє розширення і його членами стали Швеція та Фінляндія. За її словами, страх кремлівського диктатора настільки сильний, що він навіть збільшив витрати на оборону до 7% ВВП РФ, тобто станом на зараз оборонний бюджет агресора становить чверть усіх федеральних витрат.

Разом з тим, американські депутати цікавилися у розвідки тим, що можна зробити для того, щоб заспокоїти страхи кремлівського диктатора Путіна. Як підкреслив сенатор Ангус Кінг, насправді ніхто не має наміру здійснювати вторгнення в РФ чи якимось іншим чином порушувати суверенітет цієї країни. За його словами, Штати просто хочуть зробити все для того, щоб захистити кордони Європи.

Окрім того, Гейнс додала, що за даними розвідки, Путін не змінив своїх стратегічних цілей. Саме тому, додала вона, агресивна війна в Україні триватиме і далі.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що за даними розвідки Сполучених Штатів війна в України ближчим часом точно не завершиться. При цьому там вважають, що Росія використовуватиме агресивну тактику ведення війни в Україні. Також у розвідці припустили, що найближчим часом РФ буде наносити удари по території України, щоб знищити місця, де зберігається західна зброя.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини