Безпека, захист, розвиток регіону: про візит на Хмельниччину розповів Зеленський (ВІДЕО)

Володимир Зеленський. Фото: president.gov.ua

Президент України Володимир Зеленський із робочим візитом відвідав Хмельницьку область сьогодні, 3 травня. Зокрема, він призначив на посаду очільника обласної військової адміністрації Сергія Тюріна, відвідав військовий госпіталь, провів нараду щодо ситуації у регіоні. Про це глава держави розповів у своєму зверненні, інформує FREEДОМ.

“День присвячений ситуації в області — безпекові питання, захист регіону, все, що стосується внеску Хмельницької області в оборону всієї нашої держави. Були детальні доповіді щодо ППО та РЕБ в області — на ключових об’єктах. Ми обговорили безпеку Хмельницької атомної станції, загалом потенціал енергетики в регіоні та відновлення тих об’єктів, які були пошкоджені російськими ударами”, — зазначив Зеленський.

Також в області представили економічну платформу “Зроблено в Україні”.

Президент поспілкувався і подякував підприємцям регіону, всім, хто зберігає робочі місця та забезпечує економіку держави.

“Окремо зустрівся з нашими прикордонниками — хлопцями й дівчатами — курсантами Академії державної прикордонної служби України, які навчаються бути сильними, щоб держава наша ставала сильнішою. Навчаються тут, у Хмельницькому. А також були ліцеїсти”, — розповів Зеленський.

Також президент відвідав військовий госпіталь та нагородив українських бійців державними нагородами.

“Найважливіше — усе робити на своєму рівні так, щоб уся наша Україна могла досягти потрібних результатів. Кожен, хто воює заради нашої держави, кожен, хто працює, щоб ми вистояли, усі, хто допомагає, — дякую вам і пишаюся вами. Пишаюся Україною!”, — наголосив глава держави.

Читайте також: Лише глобальна сила здатна примусити Росію до миру, — Зеленський наприкінці 799-ї доби війни

Прямий ефір