Смажені кабачки – це завжди дуже бюджетно і смачно. Їх можна поєднувати з часниковим соусом, зеленню та помідорами, викладати на хліб. Але, перш за все, овоч потрібно правильно приготувати.

Які помилки можуть зіпсувати смажені кабачки?

Занадто сильний вогонь

Температура приготування дуже впливає на зовнішній вигляд та смак кабачків. Якщо зробити дуже сильний вогонь – верхній кляр підгорить, а всередині шматочки будуть сирими.Тому найкраще встановлювати середню температуру або взагалі мінімальну.

Мало олії

Олія для кабачків – це теплопровідник. Тому якщо її буде замало – овочі просто не просмажаться. До того ж, будуть мати неприємний сірий колір. Тому не бійтесь додавати олію, коли смажите кабачки.

Не використовуйте для смаження старі кабачки

Старі кабачки зазвичай досить щільні і в них багато води. Для смаження це зовсім не підходить. Шматочки будуть не смажитись, а просто зваряться на сковорідці і перетворяться в кашу. Навіть якщо кабачки молоді, їх спочатку потрібно засолити, щоб вийшла зайва волога, а лише потім смажити.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Нарізайте правильно

Шматочки, які ви одночасно смажите на сковорідці, повинні бути однакового розміру. В іншому випадку грубші кільця будуть сирими, а тонкі – просто згорять.

Популярне: