Головна Новини Суспільство Війна з Росією Чи справді РФ переміщає літаки далі від лінії фронту: що сталося
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи справді РФ переміщає літаки далі від лінії фронту: що сталося

Британська розвідка: Росіяни розосередили 40 літаків після удару по аеродрому "Кущевська"

3 травня 2024, 15:32 comments1604
Поділіться публікацією:

Після атаки на аеродром "Кущевська" російські окупанти розосередили приблизно 40 літаків різних типів на численних аеродромах далі від лінії фронту. Як повідомляє портал "Коментарі", про це йдеться у звіті Міноборони Великобританії.

Чи справді РФ переміщає літаки далі від лінії фронту: що сталося

Літаки. Фото: з відкритих джерел

Британські розвідники зазначили, що вплив цього розосередження навряд чи буде відразу очевидним чи драматичним. Однак Україна вже продемонструвала здатність завдавати ударів значно далі вглиб Росії, ніж ці точки розосередження.

У Міноборони Британії наголошують, що Росія пішла на ці заходи, означає, що тривалість вильотів її літаків доведеться збільшити, щоб зберегти таку ж постійність на полі бою, як було досі.

"Це, у свою чергу, потребуватиме більше палива і збільшить витрати, а також – навантаження на екіпажі", – йдеться у зведенні розвідки.

Читайте також на порталі "Коментарі" — удар дронами по російському військовому аеродрому "Кущовська" зі складом плануючих бомб (КАБ) на Кубані 27 квітня став однією з найбільших атак із застосуванням БПЛА по території РФ з моменту широкомасштабного вторгнення. Про це пише "Forbes".

У матеріалі йдеться, що Кремль заявив про знищення всіх 66 дронів, що автори матеріалу ставлять під сумнів, посилаючись на супутникові знімки наслідків атаки, які зняли згорілі будівлі та купи знищених КАБ.

"Знімки також можуть натякати на знищення як мінімум одного винищувача-бомбардувальника Су-34 — основного авіаносця КАБ російських повітряних сил", — пише журнал.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у британській розвідці розповіли, який удар ЗСУ змусив окупантів терміново ховати винищувачі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини