Головна Новини Світ США Стало відомо, які європейські столиці ненавидить Трамп і чому
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, які європейські столиці ненавидить Трамп і чому

Кандидат у президенти США Дональд Трамп ненавидить такі європейські столиці як Париж, Брюссель та Лондон, стверджує Politico. Зокрема, на одному з останніх своїх передвиборчих заходів він заявив, що ці столиці зараз не впізнати

3 травня 2024, 16:34
Поділіться публікацією:

Як стверджує видання Politico, кандидат у президенти Дональд Трамп ненавидить такі європейські столиці як Париж, Брюссель та Лондон. За інформацією журналістів, на одній зі своїх передвиборчих зустрічей він навіть заявив, що нібито Париж і Лондон "більше не впізнати". На його думку, ці столиці піддаються "руйнуванню", оскільки "відчинили свої двері для джихаду".

Стало відомо, які європейські столиці ненавидить Трамп і чому

Дональд Трамп

За інформацією видання, такі заяви кандидата в президенти вписуються в його заяви про те, що нібито в Лондоні навіть існують якісь "заборонені зони", куди навіть правоохоронці бояться виїжджати. На таку заяву тоді відреагував Борис Джонсон, який обіймав посаду прем'єра і заявив про те, що Трамп каже "повну нісенітницю" і, ймовірно, він погано поінформований.

Крім того, видання нагадало, що Трамп критикував також і Брюссель, заявивши, що жити в цьому місті, як жити в пеклі, оскільки там нібито відсутня "асиміляція" мусульманського населення.

Водночас, видання нагадує, що в 2019 році Трамп хотів купити Гренландію і навіть запитував радників, як це можна зробити. Цим він викликав справедливе обурення серед жителів Данії, зазначають журналісти.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що Дональд Трамп критикує Європу через те, що вона нібито недостатньо допомагає Україні у війні з Росією. Він навіть закликав Європу почати ворушитися в цьому питанні. При цьому він додавав, що якщо стане президентом, то не дасть Україні жодної копійки, якщо допомога від Європи не зрівняється за допомогою США.

Як кажуть експерти, Трамп змушений був змінити свою думку щодо України, щоб отримати схвалення частини виборців, які вважають, що Київ потребує підтримки. Тобто, зазначають аналітики, Трамп, кажучи про підтримку України, просто переслідує свої меркантильні інтереси.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини