Укрпошта випустить марку, присвячену очищенню Чорного моря від окупантів

Укрпошта запустила передпродаж  марок, які присвячені очищенню Чорного моря від окупантів. Їхнє гасло – «русскій воєнний флот – до дна!».

Про це повідомляє Відкритий з посиланням на повідомлення гендиректора Укрпошти Ігоря Смілянського.

На марці зображено ті кораблі, що були знищені або пошкоджені ЗСУ, ВМС, ГУР та СБУ під час спеціальних операцій.

“Але невипадково на марці зображено єдиний, поки не до кінця вражений корабель “Адмірал Макаров”. Як ви пам’ятаєте, наші марки пророчі, тож, що з ним буде після випуску марки – не важко здогадатись. Це ж 3-тя марка в серії “Русскій воєнний корабль, іді…”, аркуш “русскій воєнний корабль… всьо! ну, і тепер – “русскій воєнний флот – до дна”. А Бог любить трійцю”, – написав Смілянський.

"Русскій воєнний флот – до дна!": Укрпошта випустить нову марку, яка присвячена очищенню Чорного моря від окупантів

Передзамовлення вже доступно на сайті поштового оператора. В обіг марку запустять 8 травня, в День пам’яті та перемоги над нацизмом.

“Тобто і перемогу над нацизмом відзначимо, і руські кораблі пом’янемо. І у якогось “солов’я” точно запалає в студії від цього символізму, і хтозна, де ще може запалати в цей день”, – написав гендиректор Укрпошти.

До марки також випускають конверт «Морський бій» та листівки, присвячені, зокрема, зерновому коридору, який відкрили завдяки перемозі на морі.

"Русскій воєнний флот – до дна!": Укрпошта випустить нову марку, яка присвячена очищенню Чорного моря від окупантів

Раніше Укрпошта анонсувала випуск марки до 10-ї річниці російсько-української війни.

Підписуйтеся на наш Телеграм-канал і сторінку Відкритого в Фейсбук, щоб першими дізнаватися про найважливіші події Дніпра.

Теги: , ,