Головна Новини Суспільство Війна з Росією Українські військові можуть потрапити в оточення. Названо небезпечні напрямки
commentss НОВИНИ Всі новини

Українські військові можуть потрапити в оточення. Названо небезпечні напрямки

Українські військові можуть потрапити в оточення ворога на трьох напрямках, заявив в ефірі «Еспресо» військовий експерт Дмитро Снєгирьов. За його словами, ситуація насправді є досить серйозною

3 травня 2024, 17:53
Поділіться публікацією:

Як заявив Дмитро Снєгирьов, окупанти створили загрози оперативного оточення військових Збройних сил на декількох напрямках. За його словами, наприклад, загарбники на Вугледарському напрямку намагаються зробити все для того, щоб "відрізати" українське угрупування, яке зосереджене у Вугледарі.

Українські військові можуть потрапити в оточення. Названо небезпечні напрямки

Війна в Україні

Саме тому, підкреслив експерт, спостерігається значна активність ворога на Мар'їнській ділянці фронту. Так, каже Снєгирьов, один із флангів якраз зосережено в бік українських позицій, які розташовані в районі Вугледару.

Окрім того, Снєгирьов заявив про загрозу оперативного оточення Сил оборони в районі Сіверська, що на Лиманському напрямку. Там, додав експерт, ситуація насправді є дуже серйозною.

Втім, додає експерт, все ж основним напрямком удару, який збираються завдати окупанти, є район Часового Яру. При цьому Снєгирьов підкреслив, що загарбники використовують тактику флангових охоплень позицій Збройних сил.

До речі, як повідомив військовий Кирило Сазонов, окупанти не зайшли в Часів Яр і не ведуть там вуличні бої, хоча їм би дуже хотілося цього. Щоб цього не сталося, каже військовий, ворога зупиняють на околицях міста в будь-який із доступних способів. При цьому, як відзначив Сазонов, десь із тиждень тому, загарбники почали пробувати оточити місто і тиснути на фланги. Військовий додав, що окупанти мають наказ взяти місто до 7 або 9 травня, щоб показати хоч якийсь результат. Тим більше, що в травні кремлівський диктатор планує відвідати Китай і там йому теж потрібно говорити про якісь успіхи на фронті, яких немає.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що під час Глобального саміту миру окупанти можуть активізувати свій наступ на Часів Яр.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини