RU
 

Зеленський заявив про новий етап війни

Текст: ,  3 травня 2024, 17:57
0
7792
Зеленський заявив про новий етап війни
Фото: Пресслужба президента України
Володимир Зеленський попередив про новий етап війни

Українці та західні партнери повинні зробити все, щоб зірвати російський наступальний задум, зазначив президент.

Україна перебуває перед новим етапом війни з Росією. Про це сказав президент Володимир Зеленський, виступаючи перед прикордонниками у п'ятницю, 3 травня.

"Зараз ми перед новим етапом війни. Окупант готується до спроб розширити наступальні дії. І ми всі разом, всі українці, наші воїни, наша держава, наші партнери, ми повинні зробити все, щоб зірвати російський наступальний задум", – заявив він.

Зеленський зазначив, що українці повинні довести окупантам, що їм не вдасться досягти своїх цілей, як би підло вони не діяли – Україна все одно братиме гору.

Президент нагадав, що "вже набуло чинності рішення про збільшення Державної прикордонної служби України на 15 тисяч людей, і кожен із вас має проявити свої найкращі якості на захисті нашої держави".

Володимир Зеленський вручив прикордонникам державні нагороди з нагоди Дня державної прикордонної служби України, який відзначають 30 квітня.

Нагадаємо, сьогодні у ГУР і ЗСУ заявили, що росіяни можуть почати наступ на Харків і Суми. Також ворог може спробувати захопити усю Запорізьку область.

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

ТЕГИ: РоссиявойнапрезидентвидеоВладимир Зеленский
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі