Ноутбуки з підсвіткою клавіатури і потужні ноутбуки ігрові Lenovo

Ноутбуки з підсвіткою клавіатури і потужні ноутбуки ігрові Lenovo - фото

Ноутбуки з підсвіткою клавіатури і потужні ноутбуки ігрові Lenovo - фото

Події
03 травня 18:22

В лінійці продукції Lenovo широко представлені ігрові ноутбуки, а також пристрої для дизайну, офісу, навчання та інших завдань. Такі лептопи можна обрати і придбати за вигідною ціною у офіційного представника компанії — інтернет-магазину Lenovo shop. 

Характеристики ігрових ноутбуків

Користувачі, що грають у стратегії чи skill-and-action game, знають, наскільки важливими у цих іграх є характеристики геймерського пристрою, причому для різного типу ігрових продуктів вони варіюють. Для мережевих перегонів, спортивних ігор, ігор на виживання чи пряму конфронтацію важлива реакція, тобто час відгуку та інші показники, що збільшують шанси на виграш у швидких суперників. Для квестів, D&D, advenchures, освітніх продуктів має значення якість графіки та увага до дрібниць. Комплексу таких вимог задовольняє ігровий ноутбук, що має наступні характеристики:

  • потужну графічну карту (як мінімум RTX 3060 чи RTX 3050, а краще відеокарти 40-ї серії, наприклад, ноутбуки з флагманською моделлю адаптера RTX 4090);
  • продуктивний процесор (Intel Core i7, i9 чи i5 або AMD Ryzen 7), який дозволить швидко виконувати «важкі» завдання;
  • достатній обсяг RAM: не менше 8 ГБ, а краще 32 ГБ чи 64 ГБ як у серії Lenovo Legion;
    потужну систему охолодження, що забезпечить нормальну роботу процесора під час високих навантажень;
  • зручну клавіатуру з підсвіткою для комфортної гри при вимкненому верхньому освітленні;
    IPS-екран з роздільною здатністю до 3200х2000, антивідблисковим покриттям та діагоналлю 15 дюймів для легких, компактних пристроїв або 16 дюймів для преміальних моделей;
  • якісний звук до 2 Вт для 100% занурення у ігровий простір;
  • характерний дизайн (агресивні лінії, сірий або чорний корпус).

Зазначені характеристики визначають, скільки коштує геймерський лептоп та наскільки він відповідає запитам користувача. На додачу до них при покупці слід враховувати час автономної роботи (ємність акумулятора), якість камери (особливо якщо ви збираєтесь стрімити), вагу, розміри та інші параметри. За потреби працівники Lenovo shop проконсультують по характеристикам ноутбуків, що дозволить купити пристрій під ваші завдання та бюджет. Наприклад, моделі з лінійки ideapad, LOQ чи Legion Slim 5 підійдуть для тих, хто тільки починає свої кроки у геймінгу чи грає для власного задоволення на впевненому аматорському рівні. Більш просунуті пристрої Legion Pro 7 або Legion 9 з підтримкою штучного інтелекту створені для професіоналів. Висока потужність таких ноутбуків підходить і для інших продуктивних робіт, наприклад, для стрімінгу, редагування відео, дизайну тощо.

Особливості ноутбуків з підсвічуванням клавіш

Однією з основних ознак геймерських ноутбуків є наявність підсвічування, що дозволяє гравцеві з комфортом і без затримок знаходити потрібну клавішу в темряві. Ноутбуки з підсвіткою клавіатури створюють відповідний настрій і ефект повного заглиблення у гру. Подібний ефект важливий і на робочих ноутбуках та пристроях для навчання і розваги, наприклад, на моделях з дисплеєм 17 дюймів для дизайнерів. Включення підсвітки дозволяє зберегти зір при роботі при поганому освітленні і додає зручності під час перегляду фільмів або сьорфінгу в Інтернеті. Залежно від особливостей регулювання вона може бути однотонною, 4-зонною або Per-key RGB (увімкнення підсвічування для кожної клавіші). 

В каталозі Lenovo shop ви зможете купити ноутбук з підсвіткою клавіатури у кредит, отримавши вигідні фінансові умови. Клієнтам офіційного інтернет-магазину доступна опція безкоштовної доставки товару по всій Україні. 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах