RU
 

ЗСУ вибивають росіян у Красногорівці

Текст: ,  3 травня 2024, 18:30
0
6444
ЗСУ вибивають росіян у Красногорівці
Фото: 43 ОАБр
ЗСУ ведуть запеклі бої на Донбасі

Російські військові, які прорвалися штурмовими групами до Красногорівки, наразі перебувають у складному становищі.

Російські штурмові групи проникли на територію вогнетривкого заводу у місті Красногорівка Донецької області. Підрозділи ЗСУ вибивають їх звідти. Про це сказав речник оперативно-стратегічного угруповання військ (ОСУВ) Хортиця підполковник Назар Волошин у коментарі для Інтерфакс-Україна у п’ятницю, 3 травня.

"Противник не полишає спроб здійснювати штурми міста невеликими штурмовими групами. Час від часу ворог також намагається штурмувати околиці на бронетехніці. Наші захисники вогнем артилерії та мінометів знищують усі спроби та намагання ворога зайти в місто. Частина ворожих груп, які встигли зайти та сховатися на території залишків вогнетривкого заводу, перебувають під нашим вогневим контролем", – розповів Волошин.

Він запевнив, що частина населеного пункту, в якій перебуває противник, також під вогневим контролем ЗСУ. Вживаються всі заходи, щоб вибити ворога звідти.

"Російські військові, які прорвалися штурмовими групами до Красногорівки, наразі перебувають у складному становищі, оскільки практично позбавлені постачання боєкомплектом і підтримки бронетехніки. Тривають бої, Сили оборони стримують просування противника вглиб міста", – сказав речник і запевнив, що ситуація під контролем підрозділів Збройних сил України.

Раніше у ЗСУ запевнили, що ворог не прорвався до каналу Сіверський Донець – Донбас, другу лінію оборони укріплено.

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

Війна Росії з Україною
СюжетПідсумки 17.05: Удари дронів по РФ і заява Путіна
У Києві вшанували пам'ять жертв депортації кримськотатарського народу
Зросла кількість поранених внаслідок удару по Харкову
Молдова готується стати стратегічним хабом для відбудови України
Став доступний застосунок Резерв+
СПЕЦТЕМА: Війна Росії з Україною
ТЕГИ: УкраинавойнадонбассВСУ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі