У Київській області провели рейди: що контролюють (ФОТО)

Що контролюють у Київській області

У Київській області проводять перевірки. Днями черговий профілактичний рейд "Підліток" провели у Чабанівській громаді. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Чабанівської селищної ради.

“1 травня 2024 року Службою у справах дітей та сім'ї Чабанівської селищної ради спільно з поліцейськими офіцерами Чабанівської громади та фахівцем із соціальної роботи відділу соціального захисту було проведено вечірній профілактичний рейд "Підліток". Під час рейду було відвідано громадські місця, укриття та торгові об'єкти нашої громади”, - йдеться у повідомленні селищної ради.

З працівниками закладів торгівлі перевіряючі провели інструктаж щодо недопущення продажу алкогольних та слабоалкогольних напоїв, тютюнових виробів особам, які не досягли 18 років. Також попередили про відповідальність за недотримання чинного законодавства.

“В ході профілактичного рейду дітей до 18 років після 22:00 години в алкогольному та наркотичному стані не виявлено”, - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що днями на території Шевченківського району Києва Служба безпеки проводила планові контррозвідувальні (безпекові) заходи. Про мету проведення заходів та контроль на вулицях Києва читайте за посиланням

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Київській області на великодні свята запропонували ввести певні обмеження. Йдеться про організацію та проведення богослужінь та святкувань Великодня. Які обмеження пропонують ввести та чому вони необхідні, можна дізнатися детальніше за посиланням.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися