Одна людина загинула і двоє постраждали — наслідки російського удару по Харкову (ВІДЕО)

Наслідки російського удару по Харкову. Скріншот: uatv.ua

Російські військові сьогодні, 3 травня, завдали авіаудару по Холодногірському району міста Харкова, повідомляє FREEДОМ.

Безпосередньо удар було зафіксовано в одноповерховий житловий будинок.

“Сьогодні вдень ворог завдав удару по Холодногірському району міста Харків. Безпосередньо удар було зафіксовано в одноповерховий житловий будинок. Виникла пожежа. Також сталася пожежа в поруч розташованому одноповерховому будинку. Прибувши на місце виклику, рятувальники спільно з правоохоронцями деблокували з одного з будинків чоловіка, після цього проводилися роботи з гасіння пожежі, а також розбору завалів. З-під уламків зруйнованого житлового будинку було вилучено тіло загиблої жінки”, — розповів речник ГУ ДСНС у Харківській області Євген Василенко.

Рятувальники проводять ліквідацію наслідків російського удару — розбирають завали та ліквідовують осередки загоряння.

“Унаслідок удару знищено два приватні будинки, загинула 82-річна жінка. Ще двоє чоловіків, які перебували в іншому будинку, теж пошкодженому, поранені. Вони отримали легкі ушкодження та гостру реакцію на стрес”, — повідомив начальник Головного управління Нацполіції Харківської області Володимир Тимошко.

Читайте також: Російська авіація скинула бомби на спорткомплекс і житловий сектор у Харківській області: постраждали 8 дітей (ФОТО)

Раніше повідомлялося, що під час ударів по Харкову 3 травня російська авіація, за попередніми даними, використовувала авіаційні бомби, що коригуються.

Прямий ефір