Головна Новини Суспільство Війна з Росією Чи може Україна приурочити знищення Кримського мосту інавгурації Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи може Україна приурочити знищення Кримського мосту інавгурації Путіна

Було б непогано, якби Україна приурочила знищення Кримського мосту до інавгурації кремлівського диктатора Володимира Путіна, відзначив в ефірі «Еспресо» ветеран війни Олексій Гетьман. За його словами, для РФ це стало б справжнім ударом

3 травня 2024, 19:07
Поділіться публікацією:

Україна могла б завдати удар по Кримському мосту 7 травня в день так званої інавгурації кремлівського диктатора Володимира Путіна, відзначив Олексій Гетьман. За його словами, такі дії Сил оборони мали б просто надзвичайний ефект в Росії. Він говорить, що для українців би такі події стали справжнім святом, коли міст знищено ще й у день "коронації" Путіна.

Чи може Україна приурочити знищення Кримського мосту інавгурації Путіна

Кримський міст

Втім, експерт припускає, що якби ЗСУ змогли знищити Кримський міст 7 травня, то російська пропаганда максимально затримувала б оприлюднення цієї інформації і повідомила б про "погану" новину десь 10-11 травня, тобто після відзначення 9 травня.

При цьому Гетьман заявив, що знищити Кримський міст можна трьома шляхами із допомогою повітряної, морської чи диверсійної атаки. Втім, експерт припускає, що найбільш ймовірно, буде використана комбінована атака, бо ворогу буде її важче відбити.

"Впевнений, що це будуть якісь диверсійні дії, звісно ракети, які ми маємо, зруйнувати полотно на мосту можна ракетами, а опору треба все ж таки руйнувати вибухівкою з води",
- підкреслив Гетьман.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що постійний представник України в ООН Сергій Кислиця уже натякнув на те, що Кримський міст буде знищено. Його повідомлення в соцмережах викликало істерику в Росії. Зокрема, спікер кремлівського диктатора Дмитро Пєсков заявив, що в Україні вже навіть не приховують своїх "терористичних намірів". При цьому російські сенатори заявили, що буде знищено не Кримський міст, а "київський режим".

Окрім того, відомо, що інавгурація Путіна відбудеться 7 травня о 12 годині за московським часом.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

3 травня 2024, 18:53

Аж смішно, звісно ж ні. Нашому теляті, та домовленості між карликами порушити! Згадати, як під час Заколоту-ІІ Порошенка, дозволили Путіну спокійно спостерігати олімпіаду в Сочі. Або, як Губка Ющенко перший візит до Путіна здійснював. А якби таке диво, яке можна прирівняти до справжнього кроку до перемоги, і сталось, то про це б просто сказали пізніше.

Партия 5.10

3 травня 2024, 18:37

Да чем угодно, лишь бы не оборвалась ! Лучше расскажите хоть об одной разнице между фашизмом в Украине и рашке !


Новини