Головна Новини Суспільство Війна з Росією РФ перепрограмувала своїх ботів на підтримку переговорів. На що розраховує ворог
commentss НОВИНИ Всі новини

РФ перепрограмувала своїх ботів на підтримку переговорів. На що розраховує ворог

Російські боти почали активно підтримувати тему проведення переговорів між Україною та РФ, відзначив політолог Дмитро Золотухін. Не виключено, що таким чином окупанти розраховують дестабілізувати Україну зсередини

3 травня 2024, 20:00
Поділіться публікацією:

Протягом останніх кількох днів ключові особи оприлюднили ряд заяв про погіршення ситуації на фронті. Зокрема, як відзначив Дмитро Золотухін, директорка Національної розвідки США Авріл Хейнс заявила на слуханнях у конгресі, що війна не закінчиться найближчим часом. Удари по енергетичній інфраструктурі, які не мають сенсу на початку теплої пори року — несуть меседж про те, що до зими слід подумати про майбутнє. Так чи інакше, війна скоріш за все може продовжитися і в 2025 і в 2026 роках.

РФ перепрограмувала своїх ботів на підтримку переговорів. На що розраховує ворог

Війна в Україні

Разом з тим, відзначив експерт, міністр закордонних справ Дмитро Кулеба допустив можливість переговорів з Росією після Глобального саміту миру. При цьому відомо, що РФ на переговори у Швейцарію не покликали. Тепер у країни-терориста, каже експерт, є шість тижнів, щоб максимально саботувати ці перемовини як внутрішньо (легітимність президента), зовнішньо (пропаганда у країнах світу) так і на полі бою.

Окрім того, представник ГУР Міноборони Вадим Скібіцький повідомив у інтерв'ю The Economist, що російські війська будуть намагатися прорвати кордон Сумської та Харківської областей. Сама операція може початися, практично, в будь-який день. При цьому розвідник допустив, що переговори з Росією можливі, проте протистояння вони не завершають.

Також Золотухін підкреслив, що часто лунають побоювання із приводу того, що Захід буде тиснути на Україну, щоб змусити її піти на переговори з Росією.

Саме тому, вважає експерт, Україна повинна протягом шести тижнів до початку саміту в Швейцарі зробити кілька кроків. По-перше, на думку аналітика, необхідно зробити все, щоб максимально убезпечити людей в Харкові і приготуватися до атак з півночі.

По-друге, необхідно згуртуватися навколо президента, безвідносно того, що ми про нього думаємо.

"Хоча б до 17.06.2024 позакривати п*здаки з приводу виборів. Треба пройти важкий період", — додав експерт.

Окрім того, на його думку, необхідно активізувати комунікацію з іноземними країнами та доробити переконфігурацію Кабміну.

Також Золотухін звернув увагу, що країна-терорист РФ перепрограмувала своїх ботів у соціальних мережах на підтримку ідей переговорів. На його думку, це може означати, що в РФ вірять, що тема перемовин може внутрішньо дестабілізувати політичну ситуацію. Хоча аналітик не виключає, що може бути і таке, що окупантам переговори потрібні більше, ніж Україні.

"В обох випадках до самого факту перемовин треба ставитися спокійно і тверезо та не розганяти зрадоньку", — підкреслив Золотухін.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що на думку українських розвідників, окупанти хочуть захопити Харків та Суми.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини