Збірна України з футболу дізналася суперників по групі на Олімпіаді-2024

Збірна України з футболу вперше у своїй історії виступить на Олімпійських іграх в Парижі. Їх суперниками на груповому етапі турніру стануть Ірак, Марокко та Аргентина.

Про це повідомляє Відкритий.

Збірна України з футболу під керівництвом екскапітана “Дніпра” Руслана Ротаня вперше в історії візьме участь в Олімпійських іграх. Команда увійшла до четвірки найкращих на чемпіонаті Європи і забезпечила собі кваліфікацію на турнір у Парижі.

Перед початком Олімпійських ігор став відомий останній суперник української збірної. У матчі за третє місце першості Азії збірна Іраку перемогла Індонезію з рахунком 2:1, отримавши бронзову медаль та забезпечивши собі кваліфікацію на Ігри. Таким чином українці зіграють в одній групі з командами з Іраку, Марокко та Аргентини.

Саме з Іраком збірна України проведе свій перший історичний матч на Олімпійських іграх. Зустріч відбудеться 24 липня у Ліоні та розпочнеться о 20:00 за київським часом.

Збірна України з футболу дізналася суперників по групі на Олімпіаді-2024

Розклад матчів збірної України на Олімпіаді-2024

  • 24 липня, 20:00. Україна – Ірак;
  • 27 липня, 18:00. Україна – Марокко;
  • 30 липня, 18:00. Україна – Аргентина.

Раніше ми писали, що ексголкіпер «Дніпра» Андрій Лунін допоміг «Реалу» вийти до півфіналу, відбивши два пенальті.

Підписуйтеся на наш Телеграм-канал і сторінку Відкритого в Фейсбук, щоб першими дізнаватися про найважливіші події Дніпра.

Теги: , , ,