У центрі Одеси запроваджують платне паркування: де саме та скільки коштуватиме

У центрі Одеси запроваджують платне паркування: де саме та скільки коштуватиме.

У центрі Одеси запроваджують платне паркування: де саме та скільки коштуватиме. Фото: Суспільне Одеса

Транспорт та інфраструктура
03 травня 22:25

В Одесі у провулку Чайковського, на ділянці від вулиці Європейської (раніше Катерининської) до площі Думської, запровадять платне паркування.

Про це повідомили на сайті Одеської міської ради.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Таке рішення прийняли через те, що після відкриття для відвідування Стамбульського та Грецького парків попит на паркування транспортних засобів у центральній частині Одеси значно збільшився, а це впливає на безпечні та комфортні умови руху транспортних засобів, пішоходів та інших учасників дорожнього руху на вулично-дорожній мережі міста.

Одна година паркування коштуватиме 20 гривень. Інспектори з паркування почнуть стягувати плату за послуги з користування майданчиками для платного користування транспортних засобів з понеділка, 6 травня.

Наразі комунальники вже встановили у провулку Чайковського дорожні знаки "Зупинку заборонено" та нанесли дорожню розмітку відповідно до нової схеми організації дорожнього руху.

Нагадаємо, з 1 травня в Одесі заборонили рух Трасою здоров'я усіх транспортних засобів, крім велосипедів. За порушення цієї заборони водіїв штрафуватимуть.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах