Представник Генштабу ЗСУ, полковник Юрій Глущенко надав важливі пояснення щодо необхідності звернення до територіальних центрів комплектування (ТЦК) для оновлення військового обліку.

Громадяни віком від 18 до 60 років, які вже виключені з військового обліку (за відповідними записами у державних реєстрах та їхніх військових квитках), не повинні приходити до ТЦК для оновлення своїх даних.

Проте під час дії правового режиму воєнного стану і мобілізації, кожен чоловік повинен мати при собі військово-обліковий документ з відповідними відмітками.

Якщо у документі немає відмітки про виключення з військового обліку, працівники ТЦК можуть мати питання щодо статусу цієї особи.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

У випадку, якщо громадянин був виключений з військового обліку, але йому не зроблено відповідну відмітку у військовому документі, він повинен звернутися до ТЦК для отримання необхідного запису. Полковник Глущенко підкреслив важливість наявності цих документів для кожного громадянина.

Популярне: