Мова сайту:

Що шукають користувачі:

CексФітнесСтосункиСтильАвто

Не тільки імбир корисний для імунітету – а ще й кілька звичних продуктів, про які в такому контексті навіть не подумаєш.

Ми те що ми їмо. Відомий вираз із глибоким змістом говорить про те, що саме з їжею в наш організм приходять корисні речовини. Так і людський імунітет залежить від харчування. Деякі продукти особливо корисні зміцнення імунітету.

Цитрусові

Читайте також: Крихкий баланс: як продукти впливають на рівні гормонів

Хто не знає про те, що під час застуди потрібно їсти апельсини та мандарини? Скоріш за все, кожен. А все тому, що цитруси містять рекордну кількість вітаміну С, що допомагає виробленню лейкоцитів та підвищенню опірності інфекціям та вірусам.

Брокколі

У цій капусті міститься багато антиоксидантів, вітамінів А, С, Е та клітковини. Але крім цього, броколі допомагає очистити організм, разом з чим вивести шкідливі речовини.

Для гарного імунітету харчування має бути збалансованим

Для гарного імунітету харчування має бути збалансованим

pixabay.com

Кавун

Літо неможливо уявити без кавунів та динь, і не дарма. Кавун вважається ідеальним засобом для зниження температури, а також добре очищає кишечник. Як відомо, наш імунітет повністю залежить від стану кишечника, так що кавун - саме те.

Зелений чай

Кажуть, зелений чай рятує життя. Ми, звичайно, не уточнювали, але вчені стверджують, що зелений чай не ферментується, а це означає, що всі його корисні речовини надходять до організму. У ньому багато антиоксидантів, тому це ідеальний варіант для зміцнення імунітету.

Насіння

Фосфор, магній, вітаміни В6 і Е - далеко не все, чим багате насіння соняшнику. Краще його їсти сирим, але й смажене також підійде.

 

Це цікаво

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK