Головна Новини Суспільство Війна з Росією Це не наша війна, ніхто не нападав на Європу: Угорщина шокувала новою заявою
commentss НОВИНИ Всі новини

Це не наша війна, ніхто не нападав на Європу: Угорщина шокувала новою заявою

Глава МЗС Угорщини злякався "ескалації" у війні і заявила про червону лінію НАТО

4 травня 2024, 13:12 comments1241
Поділіться публікацією:

Присутність військ НАТО в Україні означатиме початок Третьої світової війни. Північноатлантичний альянс нібито може перетнути "червону лінію". Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву в ефірі французького телеканалу LCI зробив міністр закордонних справ Угорщини Петер Сійярто.

Це не наша війна, ніхто не нападав на Європу: Угорщина шокувала новою заявою

Петер Сіярто. Фото: з відкритих джерел

Топ-дипломат Угорщини заявив, що європейським політикам слід працювати над досягненням миру, а не шукати шляхів участі у війні.

"Якщо в Україні опиняться європейські або американські солдати, це означатиме, що ми перетнули червону лінію, проведену НАТО. Якщо хоч одна країна-член НАТО відправить свої війська в Україну, це означатиме прямий конфлікт з Росією, а це означає третю світову війну. Хтось із нас цього хоче? Я – ні. Це не наша війна, бо ніхто не нападав на Європу. Це війна двох країн. Ескалація цього конфлікту дуже небезпечна", — заявив глава угорського МЗС.

Варто зазначити, що солдати НАТО не повинні вбивати російських військових також висловився міністр закордонних справ Британії Девід Кемерон. Він висловив застереження щодо ідеї президента Франції Еммануеля Макрона розглянути можливість відправлення військ НАТО до України.

Читайте також на порталі "Коментарі" — президент Франції Еммануель Макрон заявив, що готовий розглянути введення французьких військ в Україну за двох умов: якщо росіяни прорвуть лінію фронту, а також, якщо наша країна сама попросить допомоги. У відповідь Росія сипле традиційними погрозами, а їй підспівують керівники деяких країн ЄС, які мають явно проросійські погляди. Про що говорить риторика і дії окремих членів НАТО на адресу РФ? Чи можуть бути більш серйозні кроки для приборкання країни-агресора? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Сергій Валентинович

4 травня 2024, 12:31

Виженіть Угорщину з НАТО, з ЄС. Тобі мадьяри побачать "русский мир" в усій красі. Рашка проковтне 11 мільонну Угорщину і не поперхнеться. І забрати всю натівську зброю у них. Нехай палками відбиваються від рашистів, недоумки.

Ігор

4 травня 2024, 12:27

Чомусь подвійне бачення поведінку юдейців не помічає. В них майже такі ж слова: "це не наша війна, Росія не нападала на Ізраїль". Хитра обрізана правда.


Новини