RU
 

Росія здійснила 380 атак за тиждень - Зеленський

Текст: ,  4 травня 2024, 13:38
0
776
Росія здійснила 380 атак за тиждень - Зеленський
Фото: Getty Images
Наслідки російського ракетного удару по Одесі 29 квітня

Вчасні й достатні рішення про ППО для України, постачання зброї для наших воїнів – це те, що необхідно просто зараз для захисту життя, зазначив президент.

На поточному тижні російські загарбники вже здійснили понад 380 обстрілів українських міст і регіонів. Про це президент Володимир Зеленський повідомив у Facebook в суботу, 4 травня.

"Харківська, Чернігівська, Сумська, Донецька, Запорізька, Миколаївська, Херсонська, Одеська області. Терористи здійснили понад 380 обстрілів наших міст та регіонів лише за цей тиждень. І так – кожен тиждень цієї війни", – написав Зеленський.

Він наголосив, що вчасні й достатні рішення про ППО для України, вчасне постачання зброї для наших воїнів – це те, що необхідно просто зараз для захисту життя.

На переконання Зеленського, "щоденний свідомий російський терор проти людей, наших міст і сіл можна зупинити. У партнерів є всі необхідні системи, вся необхідна зброя, щоб Україна змогла захистити життя".

Президент подякував усім лідерам і державам, які розуміють, що оперативність у постачанні та повнота реалізації домовленостей – це те, що захищає не лише українців, а й кожен народ, проти якого може бути націлений російський терор.

Зеленський також оприлюднив відео наслідків російських атак у різних містах України.

Напередодні Володимир Зеленський заявив про новий етап у війні. Українці та західні партнери повинні зробити все, щоб зірвати російський наступальний задум, зазначив він.

Нагадаємо, у ГУР і ЗСУ заявили, що росіяни можуть почати наступ на Харків і Суми. Також ворог може спробувати захопити усю Запорізьку область.

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

Війна Росії з Україною
СюжетПідсумки 17.05: Удари дронів по РФ і заява Путіна
Бербок закликала Захід надати Україні ракети дальнього радіусу дії
У Києві вшанували пам'ять жертв депортації кримськотатарського народу
Зросла кількість поранених внаслідок удару по Харкову
Молдова готується стати стратегічним хабом для відбудови України
СПЕЦТЕМА: Війна Росії з Україною
ТЕГИ: РоссияУкраинавойнапрезидентвидеоВладимир Зеленский
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі