Телебачення

Hisense представила телевізор CanvasTV

0

Hisense анонсувала дизайнерську модель CanvasTV з матовим екраном для демонстрації цифрових полотен і фотографій в режимі очікування. За функціональністю CanvasTV схожий з The Frame від Samsung, але значно дешевше при порівнянних характеристиках, а завдяки непомітному дизайну, CanvasTV чудово може вписатися в інтер’єр вітальні або спальні.

Ідея телевізора, що маскується під картину, не нова. Наприклад, компанія Samsung вже кілька років випускає модель The Frame зі схожою концепцією. Проте стартова ціна CanvasTV на кілька сотень доларів нижча. 55-дюймова версія обійдеться покупцеві $999, а 65-дюймова $1299. Для порівняння, 55-дюймовий The Frame коштує $1499, а 65-дюймовий $1999.

За технічними характеристиками CanvasTV також не поступається флагманською моделлю Samsung. Він оснащений 4K матрицею на основі технології QLED і має покриття антивідблиску екрана. Крім того, новинка підтримує частоту оновлення 144 Гц, оснащена датчиком для автоматичного налаштування яскравості залежно від умов, а також підтримує відтворення об’ємного звуку 2.0.2.

У пам’яті CanvasTV вже встановлено велику кількість репродукцій шедеврів живопису в різних стилях — від абстрактного мистецтва до полотен епохи Відродження. Зрозуміло, користувач може завантажити в телевізор будь-які фотографії та картини з особистої колекції. При цьому перемикання між режимами відображення творів мистецтва і фото здійснюється простим натисканням однієї кнопки на пульті.

Ще в новинку вбудовано датчик руху. Як тільки всі залишають кімнату, CanvasTV автоматично вимикається, заощаджуючи електроенергію. Як тільки хтось заходить до приміщення, телевізор знову вмикається.

Зазначимо, минулого року на виставці CES компанія Hisense демонструвала прототип рамкового телевізора серії M1. А нещодавно у Китаї вийшла 55-дюймова модель Art TV R7, оснащена знімною підставкою. Отже, випуск CanvasTV є логічним розвитком концепції «картини в телевізорі» від Hisense.

Інші виробники теж експериментують із подібною ідеєю. Наприклад, у телевізорах LG останніх моделей є режим Gallery Mode для демонстрації цифрових полотен, а багато виробників Smart-телевізорів також встановлюють спеціальні програми з колекціями зображень. Однак Hisense CanvasTV за співвідношенням ціна-якість є на сьогодні найкращою дизайнерською пропозицією для покупців, яка у неробочому стані виглядає як елемент інтер’єру.

У комплект поставки CanvasTV входить не тільки кріплення для монтажу на стіну, а й змінна рамка з дерева тика. За бажанням можна придбати додаткові рамки білого або горіхового кольору. Продаж телевізора стартує вже влітку поточного року.

Comments

Comments are closed.