close-btn

Артур Хейс поділився своїми криптовалютними рекомендаціями на травень

Співзасновник BitMEX пропонує купувати кілька криптовалют як для імпульсної торгівлі, так і для довгострокових позицій

Артур Хейс поділився своїми криптовалютними рекомендаціями на травень

Фото: facebook.com

Співзасновник BitMEX Артур Хейс розкрив свою стратегію інвестування в криптовалюту на травень. Зокрема, Хейс, відомий своїми сміливими прогнозами та розумінням ринку, поділився своїм вибором у нещодавній статті під назвою «Mayday».

Його вибір дає цінне уявлення про його погляд на ринок та потенційні можливості для інвесторів, які прагнуть зорієнтуватися в криптовалютному ландшафті. Крім того, ця заява з’явилася на тлі відновлення крипторинку, що ще більше підживлює чисельні дискусії.

Вибір криптовалют на травень від Артура Хейса

Хейс відзначив нещодавню турбулентність крипторинку, порівнявши її з необхідним очищенням. Він спостерігав паніку серед інвесторів з середини квітня, коли деякі з них заявили, що «покінчили» з криптовалютою.

Зокрема, Хейс передбачив цю корекцію ринку через такі фактори, як податковий сезон у США, невизначеність щодо дій ФРС та халвінг Біткоїна. Крім того, він вважає, що ця фаза відсіє «туристів» від відданих інвесторів та криптоентузіастів, які повернуться, коли ринок відновиться.

У своїй статті «Mayday» Артур Хейс окреслює свою стратегію інвестування в криптовалюту на наступний місяць. Попри нещодавню турбулентність ринку, Хейс зберігає «бичачу» позицію та виступає за накопичення Біткоїна та Ether як довгострокових резервних активів, а також висловлює зацікавленість в альткоїнах з високими ставками.

Серед інших альткоїнів, за які виступає Артур Хейс, — Solana (SOL), dogwifhat (WIF) і особливо Dogecoin. Його інвестиційна теза обертається навколо поступового вливання ліквідності на ринок, що, на його думку, пом’якшить ціновий тиск і прокладе шлях до висхідного тренду.

Стратегія “Buy In May, Go Away”

Співзасновник BitMEX заявив, що буде торгувати Dogecoin і Solana для імпульсних торгових позицій, в той час, як для довгострокових позицій він зробив ставку на криптовалюту Pendle. Примітно, що Артур Хейс підкреслює необхідність стратегічних інвестицій і натякає на прийняття стриманішого підходу після встановлення позицій, що дозволить ринку відобразити інфляційний вплив нещодавньої грошово-кредитної політики США.

Під заголовком «Купуй у травні та йди!» Артур Хейс підкреслює важливість використання ринкових можливостей протягом літніх місяців. Таким чином він натякає на сумнівну успішність популярної стратегії Sell in May and go away, про яку ми писали раніше.

Вам може бути це цікаво:

google news