4 травня у російському Бєлгороді стався вибух, на місто впала російська авіабомба. 

Як пишуть місцеві у пабліках, внаслідок вибуху постраждали п’ятеро людей. Також стало відомо, що внаслідок падіння авіабомби пошкоджено понад 30 будинків та 10 автомобілів.

Губернатор Білгородської області В’ячеслав Гладков написав у Телеграм-каналі: “У місті Бєлгороді стався вибух. Виїхав на місце події”.

Як зауважує видання «Попіл», губернатор не назвав причини вибуху, хоча регулярно повідомляє про них. Журналісти припускають, що на місто могла впасти російська авіабомба, оскільки характер пошкоджень у Бєлгороді не вказує на атаку дронів.

Зазначається, що о 15:15  російська авіація випустила авіаційні коригувальні бомби (КАБ) по Україні. А вибух в Бєлгороді відбувся приблизно о 14:50.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Нагадаємо, 20 квітня 2023 року внаслідок вибуху ФАБ-500 в Бєлгороді поранення отримали троє людей. Це була 500-кілограмова авіаційна бомба загального призначення з фугасною боєголовкою, яку в основному використовують ВПС Росії.

Популярне: