Головна Новини Світ Росія Забагато обурювалася. Росія відмовила у громадянстві відомій пропагандистці
commentss НОВИНИ Всі новини

Забагато обурювалася. Росія відмовила у громадянстві відомій пропагандистці

РФ відмовилася надавати громадянство пропагандистці Монтян

4 травня 2024, 18:35
Поділіться публікацією:

Колишній жительці Києва, відомій проросійській пропагандистці Тетяні Монтян окупанти відмовили у надані громадянства РФ.

Забагато обурювалася. Росія відмовила у громадянстві відомій пропагандистці

Монтян не змогла отримати громадянство РФ. Фото з відкритих джерел

Тетяна Монтян з перших днів повномасштабної війни переїхала з Києва до Донецька, де активно підтримувала російську агресію проти України. Однак російська влада не оцінила вклад Монтян у поширення російської пропаганди та відмовилася надавати їй громадянство РФ.

Український журналіст Денис Казанський відзначив, що Тетяні Монтян відмовили в отриманні російського паспорта нібито через те, що в Україні на неї заведено кримінальну справу. Однак насправді, вважає журналіст, пропагандистці не дали громадянство за "довгий язик", позаяк вона, будучи адепткою "русского міра" часто критикувала російських загарбників.

"Класика. Використали і кинули. Це дуже смішно", — іронічно прокоментував новину Денис Казанський.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що наразі у Росії недостатньо сил для відкриття нової лінії фронту в Харківській області. "Тривають активні бойові дії. Періодично ворог змінює тактику, але загалом про можливість відкриття нової лінії фронту говорити поки зарано. Для відкриття нової лінії фронту російська армія має зосередити угруповання щонайменше 100 тисяч військовослужбовців. Поки що такого скупчення у РФ немає", — сказав глава ОВА.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що російські загарбники продовжать просування на фронті найближчим часом, але розгром українських сил малоймовірний. За оцінкою американського посадовця, який спілкувався NYT, Росія продовжить здобувати незначні успіхи на сході та південному сході до 9 травня, яке для Москви має символічне значення. Однак, за його словами, військові США вважають, що "українські військові не будуть розгромлені вздовж лінії фронту, незважаючи на гостру нестачу боєприпасів". 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини