Головна Новини Політика України 2024 Чи справді Умєров може залишитися без посади: що говорять в Міноборони
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи справді Умєров може залишитися без посади: що говорять в Міноборони

У Міноборони прокоментували чутки про можливе звільнення Умєрова

4 травня 2024, 21:03
Поділіться публікацією:

Міністр оборони Рустем Умєров продовжує ходити на роботу, жодних розмов у Міноборони про його можливе звільнення ніхто не веде, заявила радниця заступника міністра оборони України Дана Ярова.    

Чи справді Умєров може залишитися без посади: що говорять в Міноборони

Умєров наразі залишається міністром оборони. Фото з відкритих джерел

"Я не чула всередині Міністерства оборони жодних розмов щодо звільнення Рустема Умєрова. Він ходить на роботу та далі працює. Тобто, він завжди на своєму робочому місці. Втім, чутки щодо його звільнення я чую вже протягом кількох місяців", — розповіла Дана Ярова.

Радниця також розповіла, що за два роки повномасштабного вторгнення РФ Міноборони, стало дуже токсичним місцем, а тому міністерство намагається приймати позитивні рішення, щоби відновити довіру суспільства.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що наразі у Росії недостатньо сил для відкриття нової лінії фронту в Харківській області. "Тривають активні бойові дії. Періодично ворог змінює тактику, але загалом про можливість відкриття нової лінії фронту говорити поки зарано. Для відкриття нової лінії фронту російська армія має зосередити угруповання щонайменше 100 тисяч військовослужбовців. Поки що такого скупчення у РФ немає", — сказав глава ОВА.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що російські загарбники продовжать просування на фронті найближчим часом, але розгром українських сил малоймовірний. За оцінкою американського посадовця, який спілкувався NYT, Росія продовжить здобувати незначні успіхи на сході та південному сході до 9 травня, яке для Москви має символічне значення. Однак, за його словами, військові США вважають, що "українські військові не будуть розгромлені вздовж лінії фронту, незважаючи на гостру нестачу боєприпасів". 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини