Головна Новини Суспільство Війна з Росією "Готуємося до найгіршого": у ЗСУ розповіли про ситуацію на фронті
commentss НОВИНИ Всі новини

"Готуємося до найгіршого": у ЗСУ розповіли про ситуацію на фронті

ЗСУ готуються до посилення російського наступу на різних напрямках

4 травня 2024, 23:39
Поділіться публікацією:

Українська армія готуються до того, що російські загарбники спробують повторити масову атаку на різних напрямках фронту.

"Готуємося до найгіршого": у ЗСУ розповіли про ситуацію на фронті

РФ продовжує наступ. Фото з відкритих джерел

За словами командира підрозділу Terra у складі Третьої окремої штурмової бригади Миколи Волохова, зараз росіяни обрали тактику "промацування, де можна рухатися, а де не можна".

Микола Волохов розповів, що ЗСУ готуються до можливих атак армії РФ на різних фронтах з метою суттєвого просування вглиб України.

"Готуємося до найгіршого сценарію. Виходимо з максимальних можливостей ворога, а не з найвірогідніших його дій. Думаємо, як випереджати ворога принаймні у плануванні своїх дій", — розповів військовослужбовець.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що наразі у Росії недостатньо сил для відкриття нової лінії фронту в Харківській області. "Тривають активні бойові дії. Періодично ворог змінює тактику, але загалом про можливість відкриття нової лінії фронту говорити поки зарано. Для відкриття нової лінії фронту російська армія має зосередити угруповання щонайменше 100 тисяч військовослужбовців. Поки що такого скупчення у РФ немає", — сказав глава ОВА.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що російські загарбники продовжать просування на фронті найближчим часом, але розгром українських сил малоймовірний. За оцінкою американського посадовця, який спілкувався NYT, Росія продовжить здобувати незначні успіхи на сході та південному сході до 9 травня, яке для Москви має символічне значення. Однак, за його словами, військові США вважають, що "українські військові не будуть розгромлені вздовж лінії фронту, незважаючи на гостру нестачу боєприпасів". 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини