Головна Новини Політика президент Зеленський назвав Путіна божевільним: що хоче зробити російський диктатор
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський назвав Путіна божевільним: що хоче зробити російський диктатор

Володимир Зеленський пояснив, як змусити Росію дати спокій Україні.

5 травня 2024, 08:10 comments3828
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський вважає, що російський диктатор Володимир Путін божевільний, який не хоче закінчувати війну в Україні. За словами президента, Росію можна лише змусити залишити Україну.

Зеленський назвав Путіна божевільним: що хоче зробити російський диктатор

Зеленський назвав Путіна божевільним. Фото з відкритих джерел

Володимир Зеленський у вечірньому зверненні 4 травня заявив, що Путіна з його армією можна лише змусити піти з України.

"Ми маємо всі пам’ятати, що Росію можна тільки примусити залишити Україну у спокої. І це – буде. Наша сила це зробить обовʼязково. Сила нашого народу, наша військова сила, сила нашої єдності зі світом, сила партнерів – сила нашої дипломатії", — сказав Зеленський.

Президент також зазначив, що російський диктатор Володимир Путін божевільний, не хоче миру та прагне зірвати Саміт миру.

"Глобальний саміт миру відбудеться і має стати успішним, хоч би як його намагалися зірвати. Путін не хоче миру, він божевільний, і кожного дня його держава робить щось, щоб це довести", — наголошує Зеленський.

За його словами, для подолання "зла", Україні потрібна єдність усього світу.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що фахівці оцінили поведінку російського диктатора Володимира Путіна та вказали, чи можна його вважати психопатом. Нейробіолог та професор Стенфордського університету Роберт Сапольскі зазначив, що з Путіним все зрозуміло без  психотерапевтичних сеансів, адже "з ним явно щось не те".

Також "Коментарі" писали про те, що Європарламент прийняв важливе рішення щодо Путіна. На підтриманій резолюції визнали російського диктатора нелегітимним президентом Росії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ольга Іванівна

5 травня 2024, 07:38

Щоб змусити її...треба назвати.її правильно.Вона Разсея,Розсія,бо від розсіяних народів Нарід рос живе на Роси,під Києвом.През.дурень


Новини