Головна Новини Суспільство Війна з Росією У США розповіли, коли Україна планує новий контрнаступ
commentss НОВИНИ Всі новини

У США розповіли, коли Україна планує новий контрнаступ

Українські сили готуються до масштабного контрнаступу, однак їм спочатку потрібно втримати лінію оборони через постійний наступ сил РФ.

5 травня 2024, 11:55 comments1503
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

В адміністрації Байдена заявили, що після отримання пакета допомоги США на 61 млрд доларів, Україна планує почати новий контрнаступ у 2025 році. Очікується, що у 2024 році Україна намагатиметься "утримати лінію" оборони.

У США розповіли, коли Україна планує новий контрнаступ

Джейк Салліван про контрнаступ України. Фото з відкритих джерел

Видання Financial Times вказує на слова радника з національної безпеки США Джейка Саллівана, який розповів про плани України щодо нового контрнаступу. За його словами Україна готується йти в контрнаступ у 2025 році, а допомога США цьому сприятиме.

За його словами український наступ 2025 року значною мірою залежатиме від американської допомоги, зокрема її схваленням у Конгресі США та в Білому домі. Очікується, що Байден продовжить допомагати Україні, однак його суперник на виборах Дональд Трамп неодноразово критикував підтримку України та вказував на необхідності "швидко припинити війну" через переговори.

Також Салліван вказав, що попри новий пакет, який був схвалений у США, ним "неможливо миттєво кардинально змінити ситуацію" на полі бою в Україні. За його словами, США очікує "прогресу Росії в найближчий період" на війні в Україні. Тоді як Україна намагатиметься "тримати лінію" та буде протистояти просуванню російським силам у 2024 році.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що аналітики дослідили можливі терміни, коли Україна розпочне масштабний контрнаступ на російські сили для спроби деокупувати території захоплені армією РФ.

Також "Коментарі" писали про постійного представника України в ООН, який натякнув на знищення Кримського мосту у 2024 році.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Марина

6 травня 2024, 19:20

Бусифицируйте Салливана в иностранный легион, когда он сюда приедет опять, и всех подобных вестернов, и отправьте контрнаступать на мины

Марина

6 травня 2024, 11:55

Пшли нахуй с ебаным саливаном, если приедет сюда, бусифицируйте его в иностранный легион и отправтье этого сучёнка в контрнаступ на мины, пшли они нахуй со своей америсранией и демокоатией и контрнаступами кидалы ебаные, за которую тут здыхают за колючей проволкой без оружия.

Гарик

5 травня 2024, 13:12

просто офигенно..провтыкать полгода и чего то там думать..спасибо,вать машу!Вы если будете такими темпами думать,мы раньше времени остынем..

Ігор

5 травня 2024, 11:10

Тобто успіх вони вже остаточно передали Трампу! Зараз будуть тільки жести доброї волі з відходом на завчасно підготовлені позиції. Вони навіть всі святкові моменти старшого братнього карлика просиділи тихенько, жодних дій не зроблена щоб зіпсувати тому події. Хоч деморалізована Україна і потребує набагато більшого натхнення ніж відосики божевільного, але ж, не порушувати домовленості між карликами.


Новини