Головна Новини Суспільство Війна з Росією В Польщі назвали країну, яка може змусити Путіна закінчити війну в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

В Польщі назвали країну, яка може змусити Путіна закінчити війну в Україні

Одна з великих країн могла б натиснути на російського диктатора Володимира Путіна таким чином, щоб це сприяло закінченню війни в Україні.

5 травня 2024, 14:22
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорський заявив, що Китай міг би вплинути на російського диктатора Володимира Путіна та змусити його закінчити війну в Україні.

В Польщі назвали країну, яка може змусити Путіна закінчити війну в Україні

Китай може змусити Путіна закінчити війну в Україні. Фото з відкритих джерел

Під час інтерв’ю для BBC очільник МЗС Польщі Радослав Сікорський прокоментував можливість закінчення війни в Україні. За його словами, війна в Україні може закінчитись у тому випадку, коли Путін зрозуміє, що ціна у вигляді фінансових втрат та життів людей не дозволить йому досягти необхідної мети. Крім того, Сікорський наголосив, що Путіну потрібен час, щоб це зрозуміти.

Щодо можливості закінчення війни через мирні переговори, Сікорський вказав на кілька країн, які б могли змусити Путіна завершити війну в Україні.

"Немає браку потенційних посередників — Туреччина, ООН. Китай міг би фактично змусити Путіна припинити цю війну. Але я не бачу жодних ознак того, що Путін хоче вести переговори", — сказав Радослав Сікорський.

Міністр закордонних справ Польщі також в інтерв’ю додав, що Європейський Союз міг би робити більше для України, зокрема у питаннях військової допомоги попри те, що ЄС вже обійшов США за кількістю допомоги Україні.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Китаї назвали європейську країну на яку розраховують щодо питання покращення відносин з ЄС. За словами очільника МЗС КНР Угорщина може стати мостом для Китаю завдяки головуванню в Євросоюзі у другій половинні 2024 року.

Також "Коментарі" писали про звернення президента України Володимира Зеленського у якому він назвав російського диктатора Володимира Путіна божевільним.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини