Головна Новини Суспільство Війна з Росією Макрон зрадів погрозам Кремля після заяв про відправку військ в Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

Макрон зрадів погрозам Кремля після заяв про відправку військ в Україну

З'явилась реакція Еммануеля Макрона на реакцію Росії щодо можливості ЄС відправити західні війська на війну в Україні.

5 травня 2024, 14:47
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Президент Франції Еммануель Макрон позитивно відреагував на обурення Кремля щодо можливості ввести західні війська для війни в Україні проти Росії. За словами Макрона, він бачить "хвилювання Росії".

Макрон зрадів погрозам Кремля після заяв про відправку військ в Україну

Президент Франції Еммануель Макрон. Фото з відкритих джерел

Під час інтерв'ю La Tribune Еммануель Макрон розповів, як потрібно діяти з Росією. За його словами проти Кремля потрібно обрати "стратегію невизначеності", яка заснована на тому, щоб не розкривати свої плани. Зокрема, Макрон вказує, що його заяви про можливість відправити іноземні війська в Україну стали частиною цієї стратегії.

Макрон зазначив, що його стратегія працює, про що свідчить реакція Росії щодо відправки західних військ в Україну.

"Хвилювання Росії показує, що ми праві та не закрили жодних дверей. В іншому випадку це означає, що ми погоджуємося відмовитися від міжнародного порядку, заснованого на законі, а отже, від миру та безпеки", — сказав Макрон.

Разом з тим президент Франції вказує, що Росія становить загрозу для Європи через можливість атакувати країни, особливо ті, що знаходяться поруч з Україною.

"Якщо Росія переможе, наступної миті безпеки не буде ні в Румунії, ні в Польщі, ні в Литві, ні у нас вдома. Діапазон російських балістичних ракет покриває нас усіх", — наголосив Макрон.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Еммануель Макрон назвав дві основні умови за якими Франція може відправити свої війська в Україну.

Також "Коментарі" писали про французького генерала Мішеля Яковлеффа, який вважає, що війна в Україні стала кроком до неминучого краху Росії.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Буба

5 травня 2024, 14:35

Саме стратегію невизначеності проявив український генерал Залупний, коли рік тому докладно розповів усьому світу, де, на яких ділянках фронту та якими силами Україна буде проводити свій феєричний контрнаступ!


Новини