Головна Новини Суспільство Війна з Росією Українська розвідка підтвердила ліквідацію організатора катівень українців
commentss НОВИНИ Всі новини

Українська розвідка підтвердила ліквідацію організатора катівень українців

У ГУР повідомили про ліквідацію особи, яка допомагала катувати українців на окупованих територіях.

5 травня 2024, 15:43
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Російський Слідком заявив про ліквідацію Євгена Ананьєвського, який був одним з організаторів катівні в окупованому Бердянську. Цю інформацію згодом підтвердила українська розвідка.

Українська розвідка підтвердила ліквідацію організатора катівень українців

Машина в якій було ліквідовано Євгена Ананьєвського

Слідком РФ заявив, що порушив кримінальну справу за фактом вбивства працівника "виправної колонії" у Бердянську Запорізької області. 

Російське слідство вважає, що 5 травня під машину Євгена Ананьєвського було закладено вибуховий пристрій, який спрацював під час його перебування в автівці. Від отриманих травм організатор катівень на окупованих територіях загинув на місці.

Головне управління розвідки України підтвердило ліквідацію Євгена Ананьєвського та вказало на нові деталі. За інформацією української розвідки вибух стався о 9:40, а підірвана машина Ford Kuga належала Ананьєвському. ГУР наголошує, що ліквідований був одним з організаторів катівень на території Бердянської виправної колонії №77, де він працював до своєї смерті.  

"Внаслідок підриву причетного до тортур над українськими полоненими Євгена Ананьєвського ліквідовано. ГУР МО України нагадує — за кожен воєнний злочин буде справедлива відплата", — прокоментували знищення Ананьєвського в ГУР.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на окупованій Херсонщині минулого року було підірвано автомобіль зі співробітниками ФСБ та російськими військовими, які працювали в катівнях.

Також "Коментарі" писали, що українські сили опору ліквідували 1 квітня колаборанта з Луганщини. Він займався російською пропагандою на окупованих українських територіях.



.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

5 травня 2024, 15:18

Такі мікроуспіхи нічого стратегічно не вирішують. Не ховайтесь як щури коли від вас очікують чогось справді величного і надихаючого. Ви вже ховались під час олімпіади в Сочі, а потім був розстріл Небесної сотні та захоплення Криму де ви так само ховались як щури. Ворог не припиняє навіть на свята навпаки тисне ще більше. У вас є кілька подій: свято православної секти інавгурація і победобісся - покажіть себе нарешті.


Новини