Головна Новини Суспільство Війна з Росією Дуже важке літо: волонтерка заявила, що РФ тільки почали великий наступ
commentss НОВИНИ Всі новини

Дуже важке літо: волонтерка заявила, що РФ тільки почали великий наступ

І військово-політичне керівництво, і військові на передовій підтверджують, що росіяни розширюють наступ

5 травня 2024, 17:50
Поділіться публікацією:

Російська армія тільки почала свою наступальну кампанію. Таку заяву зробила керівниця Центру підтримки аеророзвідки Марія Берлінська в ефірі Radio NV 

Дуже важке літо: волонтерка заявила, що РФ тільки почали великий наступ

Новий наступ РФ (фото з відкритих джерел)

Вона спрогнозувала важке літо. Також зазначила, що у ЗСУ досі, попри анонсовану Заходом нову допомогу, спостерігається дефіцит снарядів — тоді як ворог атакує щодня Україну десятками тисяч снарядів.

"Це насправді багато визначає, тому ми зараз відступаємо все далі й далі. Фронт зміщується, росіяни в наступі. Це тільки початок їх наступу. Я бачу, що у травні почнеться цей великий наступ і буде дуже важка літня кампанія", — сказала волонтерка.

Марія Берлінська заявила, що тепер Україна має справу не тільки з  ВПК Росії, але й — ВПК Китаю-Ірану-Білорусі та інших проксі-держав.

"На потрібно усім включитися у роботу з причинами, а не наслідками. Ситуація покращується, але цього недостатньо у війні такого масштабу, ворог посилився", — заявила вона.

На її думку, сьогодні наступив історичний момент, який для усіх буде складним, додала волонтерка.

"(На фронті) має бути якомога більше технологій і якомога менше людей. Треба укріплюватися "лінією Суровікіна", — наголосила Берлінська.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що у ЗСУ розповіли про ситуацію на фронтіУкраїнська армія готуються до того, що російські загарбники спробують повторити масову атаку на різних напрямках фронту. За словами командира підрозділу Terra у складі Третьої окремої штурмової бригади Миколи Волохова, зараз росіяни обрали тактику "промацування, де можна рухатися, а де не можна". Микола Волохов розповів, що ЗСУ готуються до можливих атак армії РФ на різних фронтах з метою суттєвого просування вглиб України.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

5 травня 2024, 17:13

Коли почнете питати хто розікрав кошти на будівництві нашої "лінії Суровкіна"? Хто з командування приймав? Хто отримав відкати? На чиїх заводах старого Ріната переплавили залізні їжаки, які були зробоені на початку юдейсько-путинської кризи? Досить вереску як все погано! Що зроблено для зміни країни? Це ваша країна чи невдалий експеримент? Не забувайте: Східна Європа боролась за повернення незалежності; Україна і Білорусь боролись за відокремлення від старшого брата. Тому ви і руки склали, не вдалось, ну повернемось? Тому у вашої влади і командування (типу Залужного) всі життєві інтереси і кошерна рідня з друзями за межами України?


Новини