У переддень Великодня українські захисники збили над Донецькою областю російський літак Су-25.

Такою інформацією поділився президент України Володимир Зеленський. За його словами, військовослужбовці 110-ї ОМБр ЗСУ знищили черговий штурмовик окупантів у суботу, 4 травня.

Загалом 4 травня в наших бійців, які стоять на захисті неба над Україною, було багато роботи. На ранок військові ліквідували 13 безпілотників-камікадзе “Шахед”. Після цього окупанти запустили ще вісім ракет різного типу, 70 керованих авіаційних бомб проти позицій ЗСУ на фронті та прикордонних населених пунктів. Постраждала Харківщина, Одещина, Дніпровщина та Донецька область.

Зеленський заявив, що російські військові навіть перед світлим святом Великодня й далі продовжують руйнувати Україну.

Президент також розповів про тривалу доповідь головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського та керівника ГУР Кирила Буданова. Обговорили ситуацію на фронті, необхідність конкретних змін на певних напрямках тощо.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Як наголосив Зеленський, божевільний диктатор владімір путін не хоче миру і кожного дня росія надає підтвердження цьому. Українцям треба єдність зі світом та всередині країни, що подолати війну.

Популярне: