Знадобиться парасолька: яка погода буде в Одесі наступного тижня

Знадобиться парасолька: яка погода буде в Одесі наступного тижня.

Знадобиться парасолька: яка погода буде в Одесі наступного тижня. Фото ілюстративне: kartin.papik.pro

Події
05 травня 19:22

На тижні з 6 по 10 травня в Одесі та Одеській області буде мінливо хмарна та хмарна із проясненнями погода. Очікуються дощі. Температура повітря вдень коливатиметься від +15 °С до +25 °С, а вночі триматиметься в межах +4–14 °С.

Про це повідомили в Гідрометцентрі Чорного та Азовського морів.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

6 травня

В Одесі та Одеській області буде мінлива хмарність. Без опадів. Південно-західний вітер дутиме зі швидкістю 6–11 метрів за секунду. Температура в місті вночі опуститься до +9–11 °С, а вдень підніметься до +17–19 °С. Морська вода прогріється до +15–16 °С. В області вночі буде +7–12 °С, удень потеплішає до +17–23 °С, а місцями навіть до +25 °С. Видимість на автошляхах області через серпанок вночі та вранці місцями становитиме від одного кілометра до двух кілометрів.

7 травня

Мінлива хмарність. Удень місцями невеликий дощ. Вітер дутиме з півдня. Швидкістю вітру становитиме 9–14 метрів за секунду. Уночі стовпчики термометрів опустяться до +9–14 °С, а вдень піднімуться до +20–25 °С.

8 травня

Хмарно із проясненнями. Помірний дощ. Місцями гроза. Вітер удень дутиме з південного сходу, а решту доби – з півдня. Швидкість вітру сягне 9–14 метрів за секунду. Уночі похолодає до +9–14 °С, а вдень потеплішає до +15–20 °С.

9–10 травня 

9 травня пройде короткочасний дощ. Місцями буде гроза. 10 травня без істотних опадів. Температура вночі +10–13 °С. Подекуди стовпчики термометрів опустяться навіть до +4–6 °С. Удень повітря прогріється до +15–20 °С.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах