Головна Новини Світ США Трамп має "мирний план" для України: чому його не розкриватимуть публічно
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп має "мирний план" для України: чому його не розкриватимуть публічно

Під час виборчої кампанії Трамп акцентуватиме на існуванні "мирного плану", щоб залучити виборців

5 травня 2024, 21:30
Поділіться публікацією:

Екс-президент США Дональд Трамп, що має плани  знову балотуватись на пост президента,  має детальний план мирного завершення війни в Україні.  Але  до виборів  він не збирається  оприлюднити його. Про це інформує The Telegraph .

Трамп має "мирний план" для України: чому його не розкриватимуть публічно

Дональд Трамп (фото з відкритих джерел)

"План є, але він не збирається обговорювати його з кабельними новинними мережами, тому що тоді ви втрачаєте всі важелі впливу", — повідомило джерело видання.

Саме під час виборчої кампанії  американський політик  говоритиме про існування "мирного плану".  Саме у цей спосіб  кандидат у президенти Сполучених Штатів  намагатиметься  схилити на свою підтримку американських виборців, які  надіються на мир.

Джерело  видання  додає, що Трамп буде  стверджувати, що він зупинить "вбивство". Меседж екс-президента США, як зазначили у виданні,  буде схожий на "наклейку на бампері": "Трамп припинить вбивство".

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Трамп отримав несподівану загрозу на президентських виборах від третьої сили. Колишній президент США від Республіканської партії Дональд Трамп розкритикував незалежного кандидата на виборах Роберта Кеннеді-молодшого у соціальних мережах. За словами Трампа, голоси за Кеннеді стали б "даремним голосом протесту", а незалежний кандидат був би гіршим за Джо Байдена. 

Роберт Кеннеді-молодший, який є племінником президента США Джона Кеннеді, 5 квітня висунув свою кандидатуру в президенти від Демократичної партії. Однак, згодом, Кеннеді-молодший вирішив балотуватись, як незалежний кандидат. Така ситуація викликала критику у Демократичній партії через те, що Кеннеді може відібрати голоси у Байдена. 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини