Головна Новини Зірки персона "Син" Олега Винника відрікся від артиста, який поїхав за кордон
commentss НОВИНИ Всі новини

"Син" Олега Винника відрікся від артиста, який поїхав за кордон

Андрій Кравченко розповів, як йому дошкуляли через схожість з Олегом Винником

5 травня 2024, 22:15
Поділіться публікацією:

Український  виконавець Андрій Кравченко  зізнавсь, що  його  часто плутали з іншим виконавцем  Олегом Винником,  що пропав  з медійного середовища ще на початку повномасштабної війни РФ в Україні.  Як говорять, співак виїхав  до Німеччини.

"Син" Олега Винника відрікся від артиста, який поїхав за кордон

Андрій Кравченко (фото з відкритих джерел)

Відповідаючи на запитання Аліни  Доротюк  Андрій Кравченко детально пояснив, що ніколи  не  пробував співпрацювати навіть  з членами команди  Винника, і в них з цим артистом немає нічого спільного.

Ще  Андрія частенько звинувачують і  хейтять, що він  посів місце Олега Винника, коли останній покинув Україну.

"Я нікого не змушував переходити до мене. Я завжди кажу, що нас вистачить на всіх. Українського шоу-бізнесу не так багато, щоб я зайняв нішу. Вона сама займається. Чи щасливий я від цього? Я не можу сказати. Я бачу, що щасливі люди від моїх пісень", -  каже український співак.

Як продовжив Кравченко,  тепер його все менше плутають і  не приписують схожість із Винником, а поціновують за талант.

"Зараз усі знають, хто такий Андрій Кравченко, і приходять на Андрія Кравченка вже. Раніше на вулиці зупиняли, запитували: "А ви не Олег?" Кажу: "Ні". Вони: "А може ви його син, брат?" Це було для мене нормою", — розповів Андрій Кравченко.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що син відомого російського співака, який активно підтримує Путіна, відрікся від нього. Відомий співак з РФ Михайло Шуфутинський  повідомив, що його син перестав спілкуватись з ним, справжня причина – не  його підтримка війни в Україні, а нова дівчина артиста. 

Як розповів Шуфутинський, його менший син Антон взагалі не переносить його молоду обраницю Світлану Уразову. Старший син Михайла Шуфутинського намагавсь  поговорити із своїм братом і роз’яснити  йому ситуацію, що склалась, але поки ці старання не увінчались успіхом.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини