Головна Новини Світ Росія У російської телеведучої через ботокс потекло око (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У російської телеведучої через ботокс потекло око (ФОТО)

Анфіса Чехова показала, який насправді вигляд має тепер, після невдалої косметичної процедури.

5 травня 2024, 23:45 comments1319
Поділіться публікацією:

Телеведуча Анфіса Чехова  вихваляється, що її фігура – це  результат її постійної  роботи над собою. При цьому,  46-річна Чехова відверто розповідає і не приховує того, що регулярно ходить до  косметолога і приймає уколи краси, щоб  підтримувати тонус шкіри на своєму обличчі.

У російської телеведучої через ботокс потекло око (ФОТО)

Анфіса Чехова (фото з відкритих джерел)

Але остання з таких процедур  стала причиною  плачевного  наслідку в житті артистки. На останніх фотографіях  Анфіса  знімається в окулярах чи  позує з одним прикритим оком. Недавно в своєму блозі в Instagram вона розповіла, що з нею  сталось.

Як виявилось,  це не просто новий елемент в її образі, а вимушений захід. На черговому сеансі в косметолога вона  захотіла  поправити асиметрію брів, використовуючи ті ж  уколи  ботоксу. Брови вона порівняла, проте одне око візуально опустилось, а повіка тепер повністю не відкривається.

"З моїм оком сталося ось що: воно впало. Наче одне око в мене велике, як було, а друге начебто не виспалося або не прокинулося. Спляче око. Ми намагалися з косметологом вирівняти мені брову, бо вони в мене різні. Ось ботулотоксин таким чином і спрацював", — нарікає Анфіса Чехова і  продемонструвала, який вигляд в неї без окулярів.

У російської телеведучої через ботокс потекло око (ФОТО) - фото 2

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що російський співак, що має проблеми з алкоголем, зробив інтимну пластику та заявив про "проблеми". Російська знаменитість  Григорій Лепс, що став  відомим  власними епатажними витівками,  під час концерту і за  його лаштунками  може  поводитися зовсім  непередбачувано. Коли співак  в поганому настрої, папараці з ним  не мають бажання  спілкуватись. Коли Лепс перебуває в хорошому настрої, він стає більш балакучішим. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини