Байден може відмовитися від виборів на користь іншого кандидата - ЗМІ

Можливість заміни кандидата на майбутніх виборах у Штатах обговорюють настільки серйозно, що демократична партія внесла відповідне питання в соціологічні опитування населення.
Байден може відмовитися від виборів на користь іншого кандидата - ЗМІ

На партійному з'їзді в Чикаго в серпні 2024 року президент США Джо Байден оголосить про своє рішення не брати участь у майбутніх виборах і запропонує висунути замість нього кандидатуру дружини колишнього глави Білого дому Барака Обами Мішель. Про це у неділю, 5 травня, повідомляє Der Spiegel з посиланням на власні джерела. 

 

Зазначається, що Демократична партія навіть включила Мішель Обаму у свої опитування громадської думки щодо потенційних кандидатів.

За інформацією журналістів, демократи вирішили піти на такий крок після опитування серед американців, які заявили, що воліли б бачити президентом жінку, а Байден надто старий для ще одного президентського терміну. 

"Багато хто також боїться екс-президента Дональда Трампа, який не сильно молодший за чинного лідера країни і кілька днів на тиждень проводить у суді через звинувачення у спробі "купити мовчання порноакторки", - вказує видання. 

Der Spiegel додає, що раніше Мішель обама називала політику "брудною справою".

Колишній президент США Дональд Трамп виступаючи перед прихильниками в Огайо заявив, що якщо він не переможе на президентських виборах у листопаді, це означатиме ймовірний кінець американської демократії. 

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp


Не пропусти інші цікаві статті, підпишись:
Ми в соціальних мережах
x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK