RU
 

Ворог тисне на трьох напрямках Донеччини - Генштаб

Текст: ,  6 травня 2024, 07:43
0
1557
Ворог тисне на трьох напрямках Донеччини - Генштаб
Фото: 152 ОМБр
ЗСУ продовжують стримувати ворога в районах населених пунктів Костянтинівка, Красногорівка, Водяне та Урожайне Донецької області

Авіація Сил оборони завдала ударів по 13 районах зосередження особового складу та 4 зенітно-ракетних комплексах противника.

В Україні на фронті впродовж доби відбулося 125 бойових зіткнень. Ворог тисне на Сили оборони на трьох напрямках у Донецькій області. Про це повідомляє Генштаб ЗСУ в Facebook.

Куп’янський напрямок

Нашими захисниками відбито 14 атак у районах населених пунктів Синьківка, Піщане, Берестове Харківської області; Стельмахівка Луганської області.

Лиманський напрямок

Сили оборони відбили 6 атак на позиції наших захисників біля населених пунктів Невське Луганської області; Новосадове і Торське Донецької області.

Бахмутський напрямок

Наші воїни відбили 36 атак у районах населених пунктів Білогорівка Луганської області; Верхньокам’янське, Спірне, Кліщіївка, Виїмка, Новий, Роздолівка, Іванівське та Андріївка Донецької області.

Авдіївський напрямок

Захисниками відбито 31 атаку в районах населених пунктів Новоолександрівка, Новопокровське, Уманське, Яснобродівка та Нетайлове Донецької області.

Новопавлівський напрямок

Військові продовжують стримувати ворога в районах населених пунктів Костянтинівка, Красногорівка, Водяне та Урожайне Донецької області, де ворог 27 разів намагався прорвати оборону наших військ.

Оріхівський напрямок

Ворог шість разів атакував позиції наших захисників поблизу Старомайорського Донецької області та Роботиного на Запоріжжі.

Херсонський напрямок

Ворог не відмовляється від наміру вибити наші підрозділи з плацдармів на лівобережжі Дніпра. Протягом минулої доби, російські окупанти здійснили 3 безуспішні атаки на позиції наших військ.

Втрати ворога

Протягом минулої доби авіація Сил оборони завдала ударів по 13 районах зосередження особового складу та 4 зенітно-ракетних комплексах противника.

Підрозділами ракетних військ завдано ураження по 1 району зосередження особового складу, 3 радіолокаційних станціях, 2 засобах протиповітряної оборони, 2 артилерійських засобах та 3 інших важливих об’єктах противника.

Як відомо, безпілотники атакували військовий аеродром Кущевська, Слов’янський та Ільський НПЗ в Краснодарському краї Росії та інші об'єкти. Пізніше ЗМІ повідомили, що за цією атакою стоїть СБУ, а у Міноборони РФ заявили, що начебто "збили" 68 "українських дронів.

У Росії знищено склад з модулями для КАБів - журналіст

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

Війна Росії з Україною
Дрони атакували Краснодарський край у РФ
Пісторіус запросив ще 3,8 млрд євро для України
У Ленінградській області РФ горить нафтобаза - соцмережі
Більшу частину України охопила повітряна тривога
У трьох областях України пролунали вибухи
СПЕЦТЕМА: Війна Росії з Україною
ТЕГИ: ситуация в Украинештурм
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі