На Одещині працює особливий режим пересування у прибережних зонах: які обмеження

На Одещині працює особливий режим пересування у прибережних зонах: які обмеження.

На Одещині працює особливий режим пересування у прибережних зонах: які обмеження. Фото: t.me/odesacityofficial

Події
06 травня 08:18

На Одещині заборонили перебування та пересування транспорту у прибережній зоні Чорного моря. Також там не дозволяють перебувати іноземцям. Про це йдеться у повідомленні Чорноморського міського територіального товариства з посиланням на наказ голови Одеської ОВА та командира військової частини А2393 від 16 липня 2022 року.

Так, він розповсюджується на узбережжі Чорного моря, затоках, у внутрішніх морських водах у межах пляжних зон та на територіях пляжних зон, розташованих у межах прибережної захисної смуги Чорного моря на території Одеської області.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

На цих територіях перебування, пересування, вхід/вихід громадян, іноземців та осіб без громадянства, в'їзд/виїзд транспортних засобів забороняється.

Власникам та користувачам приміщень, земельних ділянок, розташованих у межах територій, визначених наказом, доручили забезпечити:

- дотримання заборон на перебування, пересування, вхід/вихід громадян, іноземців та осіб без громадянства, в'їзд/виїзд транспорту;
- організацію господарську діяльність, з урахуванням вимог заборон;
- негайне повідомлення органів ДСНС України та/або Національної поліції у разі виявлення підозрілих предметів (мін, снарядів, інших засобів вогневої поразки).

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах