Російські окупанти вкотре завдали удару “Шахедами” по Сумській області, внаслідок чого виникли проблеми зі світлом, водопостачанням та транспортом.

Так, 6 травня ворог спробував атакувати критичну інфраструктуру, через що деякі об’єкти довелося перевести на резервне живлення.

У Сумській ОВА повідомили, що без електропостачання залишилися жителі Сумського, Охтирського та Роменського районів. У місті розгорнули пункти незламності.

Укренерго повідомило, що окупанти пошкодили високовольтний об’єкт. Одразу після відбою розпочалися аварійно-відновлювальні роботи. Тому світло пообіцяли відновити якомога раніше та подати споживачам.

Станом на 10 ранку 6 травня, за даними Міненерго, у Сумській області без електрики понад 90 населених пунктів. Хоч після удару РФ без світла було 400 тисяч абонентів.

Також у Сумах відсутнє водопостачання у кількох районах. Комунальники знешкоджують проблеми, але громадянам треба мати завжди достатній запаси води для першочергових потреб.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Також у головному місті області не працює електротранспорт, окрім тролейбусів з автономним ходом.

Популярне: