close-btn

Епіцентр відкриє парки розваг по всій Україні

Мережа торговельних центрів Епіцентр планує відкриття мережі сімейних парків розваг під брендом Epiland по всій території України

Епіцентр відкриє парки розваг по всій Україні

Епіцентр відкриє парки розваг по всій Україні Фото: freepik.com

Першим у цьому ряду буде відкритий парк у червні 2024 року у Києві за дизайн-концепцією «Планета Пандора».

Зазначається, що Epiland розвиватиметься в двох форматах: сімейні парки розваг площею до 4500 кв. м і від 15 000 до 30 000 кв. м.

Кожен парк буде мати свій унікальний формат. Перший з них, з дизайн-концепцією «Планета Пандора», буде розташований на другому поверсі київського ТЦ «Епіцентр» і матиме площу 3000 кв. м. Основний акцент робиться на розваги для дітей до 12 років і організацію дитячих днів народжень.

Представники Епіцентру пояснили, що відчули попит на якісні розважальні можливості для сімей з дітьми.

Крім того, у 2024 році Епіцентр планує відкриття парків розваг у складі ТРЦ Green Gallery у Чабанах (Київська обл.) та ТРЦ Bucha Gallery у Бучі.

Цікаве по темі: Fozzy Group розширює мережу: де з’являться нові магазини

За словами керівниці відділу розважальних концепцій компанії Катерини Черняк, всі парки будуть обладнані високоякісним обладнанням: лабіринтами, батутами, дитячими майданчиками, скеледроми, VR-симуляторами, ігровими автоматами, екстремальними атракціонами і тому подібним.

Нагадаємо, що недавно Епіцентр відкрив нову мережу магазинів. Епіцентр запустила магазини нового формату під назвою Express у Києві та Львові.

Ці магазини пропонують як непродовольчі товари, так і продукти харчування, побутову хімію, дитячі товари, канцелярію, зоотовари та декор, можна взяти каву з собою. Тут немає традиційних будівельних матеріалів.

Загалом, відкрито три такі магазини: два у столиці і один у Львові. Площа кожного становить 300−350 кв. м. В Епіцентр Express і онлайн-магазині ритейлера ціни однакові.

Крім того, у 2023 році Епіцентр відкрив зарядні станції для електрокарів. На кожній станції можна одночасно заряджати до 10 авто. Для користування зарядним пунктом потрібно сканувати QR-код, завантажити застосунок через App Store чи Play Market, а потім прив’язати банківську картку для оплати. Хаби E1 дозволяють заряджати всі типи електромобілів.

Ознайомтеся з іншими популярними матеріалами:

Які помилки робив бізнес у фінзвітностях за 2023 рік — Опендатабот

Бізнес буде по-новому оплачувати електроенергію — НКРЕКП

Куди найчастіше переїжджає український бізнес — Опендатабот

За матеріалами: newssky.com.ua.

google news