Головна Новини Світ Росія Відповідь на "погрози" Заходу: яку команду віддав Путін Шойгу
commentss НОВИНИ Всі новини

Відповідь на "погрози" Заходу: яку команду віддав Путін Шойгу

Володимир Путін доручив провести навчання щодо застосування ядерної зброї

6 травня 2024, 10:45
Поділіться публікацією:

Міністерство оборони Росії заявило, що за дорученням російського диктатора Володимира Путіна "найближчим часом" розпочне навчання щодо застосування нестратегічної ядерної зброї. Як передає портал "Коментарі", про це повідомляє Міноборони РФ у Telegram.

Відповідь на "погрози" Заходу: яку команду віддав Путін Шойгу

Путін та Шойгу. Фото: з відкритих джерел

"За дорученням верховного головнокомандувача Збройних сил Російської Федерації, з метою підвищення готовності нестратегічних ядерних сил до виконання бойових завдань, Генеральним штабом розпочато підготовку до проведення найближчим часом навчання з ракетними з'єднаннями Південного військового округу із залученням авіації, а також сил Військово-морського флоту", – йдеться у повідомленні.

У відомстві Шойгу також повідомили, що під час навчань буде здійснено комплекс заходів щодо практичного відпрацювання питань підготовки та застосування нестратегічної ядерної зброї.

Військові країни-агресора зазначають, що навчання нібито потрібні для реагування "на провокаційні заяви та погрози окремих західних офіційних осіб на адресу Російської Федерації".

Читайте також на порталі "Коментарі" — на вівторок, 7 травня, намічено інавгурацію Путіна, який переобрав себе російським правителем, який панує вже майже чверть століття. Цього дня він має прийняти відставку уряду та подати кандидатуру нового прем'єр-міністра. Цього ж дня російська окупаційна армія хоче порадувати свого фюрера новими завоюваннями в Україні. Втім, не виключено, що сюрприз країні-агресору приготує саме українська сторона. Що і чому може статися під час і невдовзі після путінської інавгурації? Портал "Коментарі" із цим питанням звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини