Головна Новини Світ США Україна має відмовитися від НАТО: у Сенаті США зробили скандальну заяву
commentss НОВИНИ Всі новини

Україна має відмовитися від НАТО: у Сенаті США зробили скандальну заяву

Сенатор від Республіканської партії заявив, що США не мають грошей для України

6 травня 2024, 11:27
Поділіться публікацією:

США обмежено фінансування. Вашингтон не має грошей, які міг би віддати Україні, адже Америка сама по вуха в боргах. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву зробив сенатор-республіканець Ренд Пол, пише видання "The Hill".

Україна має відмовитися від НАТО: у Сенаті США зробили скандальну заяву

Сенат США Фото: з відкритих джерел

"Моя основна причина проти відправки грошей в Україну полягає в тому, що у нас немає грошей. Гроші треба брати в борг. Отже, ви знаєте, ми винні Китаю трильйон доларів, вони купили наш борг на трильйон доларів. Нам доводиться фактично позичати гроші у Китаю, щоби відправити їх в Україну", — висловився республіканець.

Він також висловив думку, що Україні варто відмовитись від курсу на членство в НАТО і виміняти це як поступку на припинення війни.

"Це єдине, що насправді має Україна, про що вони можуть вести переговори. Я думаю, що вони могли б домовитися про виведення військ. Немає гарантії, що росіяни виведуть війська, але це те, що варто запропонувати", — переконаний Ренд Пол.

Читайте також на порталі "Коментарі" — колишній глава Білого дому та кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп у разі перемоги на виборах у США у листопаді цього року, розглядає збільшення видатків на оборону країн НАТО, що може свідчити про бажання політика зробити блок ще сильніше. Про це пише The Telegraph.

Також видання "Коментарі" повідомляло – лідер демократів у Палаті представників Хакім Джефріс заявив, що США й надалі підтримуватимуть Україну у війні. Проблеми з ухваленням пакету допомоги Україні, які виникли в Конгресі США, Джефрис пояснив "пропутинською фракцією" серед республіканців.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини