Головна Новини Світ Росія Медведєв пригрозив трьом країнам катастрофою за підтримку України
commentss НОВИНИ Всі новини

Медведєв пригрозив трьом країнам катастрофою за підтримку України

Колишній президент Росії Дмитрій Медведєв відреагував на заяви союзників України щодо можливості відправити іноземні війська.

6 травня 2024, 11:38 comments1129
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Заступник голова Радбезу РФ Дмитрій Медведєв пригрозив країнам, які погодяться відправити свої війська в Україну. За його словами, Росія буде завдавати ударів по таких країнах.

Медведєв пригрозив трьом країнам катастрофою за підтримку України

Російський політик Дмитрій Медведєв. Фото з відкритих джерел

Дмитрій Медведєв прокоментував заяви президента Франції Еммануеля Макрона, представників Конгресу США, британських політиків, посадовців з Польщі та країн Балтії, які вказують на можливість відправити свої війська в Україну, а також дозволяють використовувати свою зброю для ударів по території РФ.

"Відправлення своїх військ на територію України спричинить прямий вступ їхніх країн у війну, на яку нам доведеться відповідати. І, на жаль, не на території України", — погрожує Медведєв.

На цьому пропагандистські заяви Дмитрія Медведєва не закінчились і російський політик озвучив нові погрози Росії, які стосуються "світової катастрофи".

"В цьому випадку нікому з них не сховатися ні на Капітолійському пагорбі, ні в Єлисейському палаці, ні на Даунінг-стріт-10. Настане світова катастрофа", — сказав Медведєв та додав, що Росія починає підготовку до навчань з застосуванням нестратегічної ядерної зброї.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що США вважають, що у випадку поразки України на війні проти Росії, Вашингтону доведеться відправляти свої війська у зону бойових дій. Це пов'язано з тим, що російський диктатор Володимир Путін не зупинить свою агресію на Україні.

Також "Коментарі" писали, що президент Франції Еммануель Макрон зрадів реакції Росії на його заяви про можливість відправити західні війська в Україну.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини