Цілий арсенал: на Одещині затримали чоловіка за зберігання небезпечних предметів

Підозрюваному загрожує до семи років за ґратами

Поліцейські Березівського району розкрили справу про незаконне поводження з бойовими припасами. За даними правоохоронців, 23-річний чоловік із Знам’янської ОТГ володів арсеналом вибухових пристроїв та боєприпасів у своєму будинку. Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.

Поліцейські отримали оперативні дані про те, що в оселі підозрюваного знаходяться небезпечні предмети. У результаті санкціонованого обшуку, проведеного правоохоронцями, було виявлено та вилучено кілька схованок з ручними осколковими гранатами, снарядами та набоями. Вилучені предмети були направлені на експертизу для подальшого розслідування, а підозрюваного затримали.

За наявності достатніх доказів правоохоронці повідомили фігуранту про підозру у придбані, зберіганні бойових припасів, вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу. Цей злочин кваліфікується за  ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України та карається позбавленням волі на строк від трьох до семи років. На час слідства суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту. В ході подальшого досудового розслідування буде встановлено, звідки у чоловіка небезпечні предмети, – йдеться в повідомленні поліції.

Нагадаємо, що житель Роздільнянського району став обвинуваченим у незаконному обігу наркотиків та незаконному володінні зброєю. За матеріалами поліцейських, йому довелося постати перед судом, який виніс обвинувальний вирок.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися