На телеканалі "Дім" виходитиме новий детективний серіал з Володимиром Горянським

6 травня о 21:00 на телеканалі "Дім" відбудеться прем’єра першої серії нової детективної драми "ОПГ". Це скорочена назва спеціальної оперативно-показової групи, яку створили при Національній поліції України для розкриття злочинів міжнародного рівня. Серіал знято за підтримки держави.

В одному зі столичних ресторанів, в окремому кабінеті, вночі вбивають сина канцлера ФРН. Якби злочин не було розкрито швидко, міг би вибухнути міжнародний скандал. Але слідчий "ОПГ" розкриває злочин ще до "сходу сонця", що не залишає зловмисникам жодного шансу звинуватити українську поліцію в некомпетентності. Цей приклад підштовхнув керівництво поліції до експерименту зі створення ОПГ — відділу, який складається з найкращих спеціалістів з усіх регіонів України, займається злочинами та жертвами (або винуватцями) яких стають впливові громадяни України або гості держави. За збігом обставин групу очолює підполковник поліції Ольга Петрівна Григоренко (яку за літерами її ініціалів теж називають "ОПГ") — знаний професіонал, людина, яка користується великою повагою серед колег.

"ОПГ" — телевізійний серіал, у якому органічно переплетені дві лінії: детективна — де глядачу буде цікаво спостерігати за дедукційною та аналітичною роботою наших героїв, та мелодраматична — в якій глядача занурять в романтичні стосунки між персонажами. Члени підрозділу ОПГ кинули виклик корупції найвищого рівня країни не через власний героїзм, а через запит зі сторони народу та власну неспроможність миритися з недосконалістю системи. Команду було зібрано з усіх регіонів країни. Вони всі дуже різні та по-своєму недосконалі, але, доповнюючи один одного, разом вони утворюють могутню силу. Через різноманітність представлених характерів кожен з глядачів зможе впізнати себе в одному з героїв", — розповів режисер серіалу Сергій Толкушкін.

8-серійний серіал "ОПГ" став одним з переможців мистецького конкурсу на виробництво серіалів та фільмів сучасної тематики, який відбувся у 2023 році. Знято на замовлення державного підприємства "Мультимедійна платформа іномовлення України" (ДП "МПІУ") ТОВ "АРТФОРМС ПРОДАКШН Україна".

Інформація про серіал:

  • У ролях: Тамара Антропова, Костянтин Данилюк, Сергій Кисіль, Єгор Козлов, Клавдія Дрозд, Костянтин Корецький, Ольга Олексій, Станіслав Щербак, Володимир Горянський
  • Сценарій: Тетяна Гнєдаш 
  • Режисер-постановник: Сергій Толкушкін
  • Оператор-постановник: Андрій Шкір
  • Продюсери: Тетяна Гнєдаш, Володимир Андріюк

Серіал "ОПГ" виходитиме в ефірі та на сайті телеканалу "Дім" з понеділка по четвер о 21:00. Також серіал буде доступний на платформі Київстар-ТБ. На YouTube телеканалу "Дім" серіал можна буде переглянути згодом.

Прямий ефір